toppen
toppen

– Jeg kjører ham litt hardt, egentlig

Kari motiverer Tommy til å stumpe røyken.

Forrige uke var det Tanya som måtte reise hjem etter at hun tapte duellen mot Anja. Tanya valgte Marthe som turleder for neste tur, og hun får god hjelp av bestefar Rolf. Han viser nye ungdommelige sider under sykkelturen gjennom Vrådal som turleder Cecilie Skog sender dem ut på.

Røykeslutt og romantikk

Flere av deltakerne knytter sterke bånd, særlig Kari og Tommy begynner å få et godt øye til hverandre.

Tommy vil også at Kari skal hjelpe han i kampen med å stumpe røyken.

– Jeg er motivator for røykeslutten til Tommy. Jeg kjører ham litt hardt, egentlig, sier Kari.

Tommy er glad for å få hjelp.

– Når man skal slutte å røyke, er det viktig å ha en som motiverer deg. Da blir Kari et godt bidrag, sier Tommy som har bare gode ord å si om turkollegaen.

– Kjemien mellom Kari og meg er veldig bra. Vi storkoser oss sammen. Vi merker godt at vi har mange felles interesser, til tross for at hun har vært mye på tur og jeg har ikke vært så mye på tur. Kari er definisjonen på «søt». Überblå øyne og et supersmittende smil, så hun er definitivt over gjennomsnittet søt.

Denne gjengen skal reise til toppen av Norge

Spøkelser

Som belønning for en super innsats på sykkelturen gir programleder Cecilie Skog deltagerne en natt på Dalen Hotel hvor alle til sin store glede, særlig Elisabeth, får anledning til å dusje, sove i senger og spise mat ved pådekket bord. En myte sier at det spøker på Dalen Hotel, noe svaksynte Anneline får føle på kroppen.

<b>Følg «Til toppen av Norge» på Facebook</b>

Se «Til toppen av Norge» onsdag klokken 20.00 på TV 2!