BLIR MAMMA: Nadia Kamitskaja har ikke tid til mammapermisjon.
BLIR MAMMA: Nadia Kamitskaja har ikke tid til mammapermisjon.

Fødeklar Nadya Khamitskaya: – Det blir streng disiplin

Danse-Nadya har ikke tid til mammapermisjon.

Høygravide Nadya Khamitskaya er fem uker unna fødsel og strålte på motearrangementet «Nåløyet» som gikk av stabelen i Posthallen tirsdag kveld.

– Det er helt ubeskrivelig å kjenne ting forandre seg hver dag, og jeg er veldig klar nå til å bli mamma, stråler Nadya.

– Laydback mamma

– Jeg tror jeg blir en laydback mamma. Men jeg er veldig forberedt. Jeg har kjøpt inn alt jeg trenger, og klærne til babyen henger på plass på hver sin henger i forskjellige farger, sier den motebevisste danseren til «God Kveld Norge».

Les også: Thorstvedt gir kjæresten motetips: – Skjerp deg Henrik

HØYGRAVID: Nadia Kamitskaja. (Foto: Roger Fosaas, © ps)
HØYGRAVID: Nadia Kamitskaja. (Foto: Roger Fosaas, © ps)
Danse-Nayia kan forteller at det blir en liten gutt, men om han skal gå i mammas danse-fotspor må han velge selv.

– Jeg vil at han skal prøve tennis og svømming. Jeg tenkte å sende han i svømmetrening hos Alexander Dale Oen. Hvis han vil bli danser får han lov til det, men jeg skal ikke pushe han til det selv om ikke han sier: «mamma jeg vil danse».

Les også: Dommer-Tor fikk mail av danse-Nadya etter slakten

Streng oppdragelse

Nadya forteller at hun føler seg veldig norsk, men er bestemt på at hun vil ta med seg sine russiske aner inn i oppdragelsen av hennes førstefødte.

– Jeg tror det blir streng disiplin hjemme. Faren tar seg av den strenge delen. Jeg har en helt fantastisk familie selv, med foreldere som har vært forbilder for meg. Jeg vil overføre det jeg har lært til min egen familie, sier Nadya.

Nadya ble kjent som dansetrener i det populære underholdningsprogrammet «Skal vi danse» på TV 2. Om hun blir klar for en ny sesong allerede til høsten vil vise seg.

– Jeg får se om jeg er i form til august. Jeg føler meg veldig bra, og magen er liten til å bare være en måned igjen. Jeg skal trene hardt i sommer, også får jeg se om jeg blir klar for en ny sesong til høsten.

Ikke tid til mammapermisjon

Nadya har satset stort som designer selv, og debuterte med egen kolleksjon på Oslo Fashion Week i 2010. Noen mammapermisjon blir det derfor ikke for den travle karrierekvinnen. Hun skal fortsette fokuset på designvirksomheten når babyen har kommet til verden også.

– Jeg jobber med butikken min fulltid, og kommer til å fortsette med det. Det blir nok ikke mammapermisjon på meg. Det blir full jobb. Men faren til babyen skal ha permisjon, sier Nadya.