95 ÅR: Zsa Zsa Gabor har blitt 95 år gammel
95 ÅR: Zsa Zsa Gabor har blitt 95 år gammel

Ser du hvem denne 95-åringen er?

Skuespillerlegenden feiret nylig sin 95-års dag.

Den tidligere amerikanske filmskuespilleren Zsa Zsa Gabor feiret i går 95-års dagen sin i Beverly Hills med ektemannen Frédéric Prinz von Anhalt

Syk og gammel

Amerikanske kjendisnettsteder skriver at Gabor, som har slitt med alvorlig sykdom i lang tid nå skal være i relativt fin form til tross for at hun har slitt med alvorlige sykdommer de siste to årene.

I fjor sommer ble Zsa Zsa alvorlig skadet da hun falt ut av sengen sin og blant annet brakk hoften.

I august måtte hun igjen fraktes til sykehus, da på grunn av blødninger etter operasjonene. Hun måtte få fjernet to store blodpropper, hvor av ett lå like ved hjertet hennes.

I 2002 ble hun delvis lam etter en bilulykke, og har sittet i rullestol siden.

I oktober ble den tidligere filmstjernen fraktet til sykehus, etter at hun var funnet bevisstløst på badet av ektemannen Fredrik Prinz von Anhalt. Hun måtte da gjennomgå en operasjon for å få festet en sonde i magen, slik at hun kunne ta til seg næring.

I januar i år måtte hun amputere foten etter å ha vært plaget med infeksjon i beinet i syv måneder

– Hun er den eneste jeg har

Ifølge nettsiden har legene nå gitt Zsa Zsa 50 prosent sjanse til å leve ut året.

– Hun er det eneste jeg har, og hvis hun dør jeg ingen annen å leve for. Hun ønsker ikke å bli overlatt til seg selv, derfor sover jeg i en sofa der føttene mine dingler utenfor. Men det er ok. Vi har lovet hverandre at vi skal passe på hverandre helt til vi dør, og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg, sa von Anhalt tidligere i år til OnTheRedCarpet.com.