skarsgård1 (Foto: Stella Pictures)
skarsgård1 (Foto: Stella Pictures)
skarsg3 (Foto: Stella Pictures)
skarsg3 (Foto: Stella Pictures)

Alexander Skarsgård på hemmelig Norges-besøk

«True Blood»-stjernen i Oslo tirsdag.

Nylig var svenske Bill Skarsgård i Oslo i forbindelse med at han er aktuell med hovedrollen i den norske storfilmen «Victoria».

Les mer: – Jeg streber ikke etter å bli et sexsymbol

Tirsdag gjestet også broren, Hollywood-stjernen Alexander Skarsgård Oslo.

«True Blood»-stjernen ble av flere observert ved Hotel Continental i hovedstaden tirsdag formiddag.

– Jeg holdt på å besvime da jeg så ham utenfor hotellet, sier en kilde til «God kveld Norge».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ØNSKER SEG BARN: Alexander Skarsgård forteller at han ønsker seg både kone og barn, men er ikke klar for noen av delene riktig enda.
ØNSKER SEG BARN: Alexander Skarsgård forteller at han ønsker seg både kone og barn, men er ikke klar for noen av delene riktig enda.

«God kveld Norge» har tirsdag vært i kontakt med flere av de største filmproduksjonsselskapene i Norge, men ingen av dem kjenner til, eller ønsker å kommentere Skarsgårds Oslo-besøk.

Les også: Alexander Skarsgård drømmer om kone og barn

Vil ikke kommentere

I 2010 ble det kjent at Alexander Skarsgård hadde fått en rolle i den norske regissøren Hans Petter Molands film «The Elephant». Her spiller Skarsgård en norsk oljearbeider som får god kontakt med en amerikaner som jobber på samme oljerigg. Sammen står de sentralt i arbeidet med å få kontroll på en stor eksplosjon på en borerigg.

Filmen har ifølge IMDB premiere i 2012.

– Dette er en fortelling om Norges vei til rikdom og hvordan dette endret et helt samfunn, har Moland sagt om filmen, ifølge VG.

Hvorvidt Skarsgårds Oslo-besøk har noe med denne filmen å gjøre, vil ikke regissør Hans Petter Moland uttale seg om.

– Av flere grunner vil jeg ikke kommentere dette, sier han kort til «God kveld Norge».

Nylig ble det også kjent at Moland snart er aktuell med en ny film med arbeidstittel «The Prize Idiot», eller «Kraftidioten».

Denne produseres av Paradox Film.

«God kveld Norge» har vært i kontakt med Paradox i anledning Skarsgårds besøk i hovedstaden, men de ønsket ikke å verken bekrefte eller avkrefte hvorvidt de kjenner til dette besøket.

Les også: Alexander Skarsgård får het rolle i ny storfilm

Stjerne i Hollywood

Alexander Skarsgård er i ferd med å bygge seg opp en solid karriere i Hollywood og er kanskje mest kjent for sin rolle i vampyrserien «True Blood».

Alexander er sønn av velkjente Stellan Skarsgård. Også han har samarbeidet med den norske regissøren Hans Petter Moland, da han spilte i filmen «En ganske snill mann».

– Den er morsom på en menneskelig måte. Uansett hvor groteske og motbydelige karakterene er, så tror jeg at publikum bryr seg om dem. Det varmer opp filmen på en måte. Det er veldig kult altså, har Stellan Skarsgård uttalt til «God kveld Norge».