cowboy_goldengoal (Foto: Rune Moe)
cowboy_goldengoal (Foto: Rune Moe)

Bonanza-stemning på Golden Goal

Golden Goal-gutta har forsøkt seg som cowboyer og håndballstjernen Camilla Herrem er sesongens første gjest.

Ny sesong og nye idretter står for tur. Golden Goal har nok en gang vært i utlandet på jakt etter nye idretter. Denne gangen reiste vi tilbake til USA hvor flere uprøvde erkeamerikanske idretter ventet.

- Se hva som egentlig skjedde sist Golden Goal dro til USA

Første stopp "over there" var i ørkenbyen Boulder City i Nevada hvor våre gutter fikk oppfylt en guttedrøm da de fikk prøve seg som ekte cowboyer i ”Cowboy Mounted shooting”.

Cowboyer har skutt fra hesteryggen så lenge det har eksistert pistoler og nå har det også gått sport i det. Våre gutter fikk testet fart, presisjon og ikke minst kontroll når de skulle ri gjennom en hinderløype og skyte ned ballongblinker fra hesteryggen.

Lynvingen kommer

Første gjest i vårens sesong er en håndballandslagets største stjerner og en av verdens beste venstrevinger. Hun har vært med å vunnet to EM-gull, en VM-bronse og i desember kom den foreløpig gjeveste medaljen på plass da Norge tok VM-gull i Brasil. Ukas gjest er håndball-yndlingen Camilla Herrem.

Den rappkjeftede rogalendingen er kjent for sine frekke trickskudd fra venstrevingen og har vartet opp med kunstscoringer på både landslaget og klubblaget Byåsen. På torsdag tar hun plass i stolen ved siden av Johan Golden.

Nytt sendetidspunkt

Denne sesongen blir det også nytt sendetidspunkt. Heretter sendes Golden Goal på torsdager klokken 20.30 på TV2 Zebra, mens fredagssendingene fortsetter som før etter Senkveld klokken 23.25 på TV2.

Se Golden Goal torsdager klokken 20:30 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:25 på TV 2.

Les alt om «Golden Goal» her!

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.