BLIR FILM: Livet fra prestedatter til popstjerne har fasinert produsenten Brian Gazer som nå vil lage film om livet til Katy Perry.
BLIR FILM: Livet fra prestedatter til popstjerne har fasinert produsenten Brian Gazer som nå vil lage film om livet til Katy Perry.

Nå blir livet til Katy Perry film

Oscar-belønnet regissør fascinert av veien fra prestedatter til sexsymbol.

Sangerinnen Katy Perry har den siste tiden vært mer omtalt for skilsmissen mellom henne og skuespiller Russell Brand, enn for musikken.

Men artisten har bygd seg en solid karriere og nå har produsenten bak filmene «A beautiful mind» og «Apollo 13», Brian Grazer fattet interesse for Perrys liv.

Les også:Kerry Katona: – Russel Brand ville ha sex med meg

Dropper skilsmissen

Han ønsker nå å gjøre en film om Katy, men den mye omtalte skilsmissen er ikke årsaken til interessen.

regi
regi

Brian har latt seg fascinere av Katy Perrys forandring ved å gå fra å være en prektig prestedatter til en verdenskjent popstjerne og sexsymbol.

Nettstedet Mid-day melder på sine sider at den Oscar-belønnede produsenten gjerne vil lage en film om hennes liv, men at det 14 måneder lange ekteskapet med Russel Brand ikke vil være en del av historien.

Allikevel er det ikke fordi skilsmissen ikke er interessant at Grazer velger å fjerne den fra historien, men fordi skilsmissen skal være et svært sensitivt tema hos foreldrene til Katy, Keith og Mary Hudson.

Les også:Katy Perry klinte til på scenen

Respekterte ikke religionen

Katy Perry har dypt religiøse foreldre, og de mener at skilsmisse er en synd. Derfor har det vært viktig for Perry at Brand sto for formalitetene, har en kilde fortalt til nettstedet TMZ.com etter at pressemeldingen om skilsmissen kom ut i media.

– Beklageligvis er ekteskapet vårt over. Jeg forguder Katy og er sikker på at vi kommer til å fortsatt være venner, skrev Brand i meldingen.

Paret skal ha slitt med ekteskapsproblemer i flere måneder, før de valgte å skille seg. De skal ha forsøkt å løse problemene, uten å lykkes.

Det er uklart hva slags problemer paret skal ha hatt, men kilder fortalte til US Weekly at noe av årsaken til konfliktene var at Perry følte ektemannen ikke respekterte vennene hennes eller foreldrenes religiøse overbevisning.

Les mer:Her tar Russell Brand av seg gifteringen