FIKK SÅ HATTEN PASSET: Carmen Electra ble ikke godt tatt imot da hun denn uken vikarierte som dommer under«Britain's Got Talent».
FIKK SÅ HATTEN PASSET: Carmen Electra ble ikke godt tatt imot da hun denn uken vikarierte som dommer under«Britain's Got Talent».

– Du er elendig, hvem tror du at du er?

Skjellsordene haglet mot sexsymbolet Carmen Electra under «Britain's Got Talent».

Sexsymbolet og tidligere Baywatch-babe, Carmen Electra har helt sikkert vært veggpryd på mange gutterom igjennom tidene.

Men selv om skuespillerinnen har fått mye omtale for sitt flotte utseende og veldreide kropp, er det ikke alle som er like begeistret for Carmen, og det fikk hun merke da hun denne uken vikarierte som dommer for Amanda Holden i programmet «Britain's Got Talent».

Les også: Hør Charlie Sheen debutere som popstjerne

Ble buet på

Ifølge kilder som nettstedet The Sun har vært i kontakt med ble Carmen hetset grovt da hun ankom settingen.

– Folk buet og ropte «Du er elendig, hvem tror du at du er?» og «Vi vil ha Amanda» når hun kom ut av bilen, forteller kilden.

Kilden forteller videre at det hele gikk inn på Electra som bar preg av mottakelsen under opptaket.

– Carmen ble helt satt ut. Hun var veldig nervøs mens hun satt i panelet også. Hver gang Simon «buzzet» ut en deltaker, gjorde Carmen akkurat det samme bare sekunder etterpå. Hun tenkte vel at om hun gjorde det samme som han så kom hun til å være trygg. Ingen vet om hun i det hele tatt kommer til å være med neste uke, sier kilden.

Amanda Holden har vært fast dommer i programmet, men går altså nå glipp av alle auditionene i London siden hun nylig fødte datteren Hollie Rose.

Les også: Puppe-Jordan blir «Baywatch»-babe

Har blitt hetset før

I 2009 kom en sexvideo på avveie med en avkledd Carmen Electra som klinte til med både en mann og en kvinne, og hvor hun knepper opp buksesmekken til kameramannen.

Filmen fikk flere til å reagere og flere hevdet at sexvideoen rett og slett var et PR-stunt og et rop om oppmerksomhet.

– Jeg har aldri sett så mye klipping i en sexvideo. Carmen Electra har aldri vært påkledt så lenge i hele sitt liv, spøkte kjendisbloggen Egotastic.com.

Og fortsatte:

– Hun kliner med en annen flott jente, så det er noe som skjer her. Jeg vedder på at dette er en viral markedsføringskampanje for å reklamere for noe. Herpes, altså.

Les mer: Sexvideo på avveie: – Hun reklamerer for herpes