kikki (Foto: Heelena Lindholm/EPS, © ep)
kikki (Foto: Heelena Lindholm/EPS, © ep)

Norgesvenn Kikki Danielsson narko-tiltalt

Kjøpte piller fra India: – Jeg handlet i god tro.

Den folkekjære svenske artisten Kikki Danielsson, kjent i Norge særlig på grunn av sitt samarbeid med dansebandet Ole Ivars, snakker åpent om tiltalen for brudd på narkotikalovgivningen.

Kjøpte piller fra India

Det var i programmet «Adam Live» på svensk TV3 at hun forteller hvordan hun ble innkalt til politiavhør etter å ha kjøpt piller fra India.

– Jeg har gjort det, men jeg gjorde det i god tro, sier artisten ifølge Expressen.

Det var for to år siden at hun kjøpte sovepiller fra et nettapotek.

– Det kom en pakke fra India med mine tabletter, og tollen ble mistenksom. Så fikk jeg brev fra tollen. Jeg skjønte ingenting. Så ble jeg kalt inn til forhør. Og jeg spurte hvordan jeg skulle vite at piller de gir ut på sykehus i USA klassifiseres som narkotika, uttaler artisten.

Hadde alkoholproblemer

Tidligere har Danielsson vært åpen om sine alkoholproblemer. I boken «Ett schlagerliv» tok hun et oppgjør med både sine foreldre og sin eks-mann.

– Jeg drakk for å klare det. Det var sånn det var. Mine barn skulle ikke bli skilsmissebarn, som jeg ble, sa artisten da til Aftonbladet, men bedyret at hun var tørrlagt.

– Jeg blir dårlig av alkohol. Jeg prøvde en gang på et hotell, jeg ville drikke en sånn liten flaske fra minibaren. Men den var så dårlig at jeg helte den ut. Jeg har ikke hatt et sug etter alkohol, uttalte hun.