mabo
mabo

Märtha avslører nye engle-hemmeligheter

Bruker eksempler fra eget liv i ny bok.

For to år siden kom prinsesse Märtha og makkeren Elisabeth Samnøy med boken «Møt din skytsengel».

Ny bok

Duoen har siden reist verden over med sine foredrag, og om en uke er deres rykende ferske bok ute i butikkhyllene.

«Englenes hemmeligheter kommer ut 16. februar – vi gleder oss!» skriver Märtha og Elisabeth på Engleskolens Facebook-side.

Allerede før boklanseringen avslører de også noe av det man kan vente seg i den nye boken.

– I den nye boken vår, «Englenes hemmeligheter», går vi videre inn i hvordan du kan arbeide for å oppnå kontakten med englene. Dette er en kontakt vi mener alle har mulighet til å oppnå, hvis du lytter til deg selv, og dessuten aktivt bruker spirituelle verktøy og teknikker, skriver de i et innlegg hos Cappelen Damm.

– Englenes hemmeligheter er en åndelig orientert selvutviklingsbok. Vi gleder oss til utgivelsen og tror den vil nå mange interesserte lesere, sier Ida Berntsen, forlagssjef for sakprosa i Cappelen Damm.

Den første boken endte med 38 000 solgte eksemplarer. Berntsen opplyser at førsteopplaget til den kommende boken er på 11.000 eksemplarer.

Les også: Politiet måtte stoppe Märtha-fest

– Henter fra egne liv

Og det kan også se ut til at vi får ta del i dere private erfaringer.

– Vi skildrer også vår egen reise i denne boken. Derfor har vi med eksempler fra våre egne liv, og beskriver kontakten vi har med englene; deres språk, deres natur og hvordan du kan åpne opp for dem.

Les også: Ari Behn hadde hemmelig møte med Snåsamannen

I vinden

Märtha oppnådde stor suksess med bok nummer én. Samtidig førte prinsessens spirituelle engasjement til store kontroverser.

Mange mente at hun utnyttet sin kongelige status kommersielt.

I februar 2010 avslørte BA-journalist Linda Nilsen hva som foregikk på selve engleskolen. Prinsessen klaget BA inn for PFU, men pressens etiske organ mente at avisen ikke hadde brutt god presseskikk.

Les også: Marianne Behn: – Slik er Märtha og Ari som foreldre