sya4f884 (Foto: Alf Vidar Snæland, © LOCH)
sya4f884 (Foto: Alf Vidar Snæland, © LOCH)

Lise Karlsnes får ny MGP-sjanse

– Jeg hadde ingen forventninger til å få komme inn igjen.

Lise Karlsnes blir den tiende finalisten i lørdagens MGP-finale i Oslo Spektrum.

– Hadde ingen forventninger

Det ble bestemt søndag.

– Yes! Jeg har fått herlig mye kjærlighet og inspirasjon av å være med i delfinalen i Florø – og nå blir det mer! Hurra!, utbrøt Lise Karlsnes da hun fikk beskjeden fra NRK, skriver statskanalen i en pressemelding.

Karlsnes nådde ikke opp med sitt bidrag «Sailors», men får altså nå en ny sjanse.

– Jeg hadde ingen forventninger til å få komme inn igjen, selv heiet jeg på flere andre som ikke nådde helt opp. Det blir rett og slett superstas å få gjøre låten min en gang til – og det i et fullsatt Spektrum, det blir svært! Det er avsindig kult, uttaler hun.

Plukket ut av en jury

Det var en jury som søndag kveld besluttet at Lise Karlsnes skal delta i lørdagens finale som konkurransens «wildcard».

Juryen besto av Stian Malme (prosjektleder MGP, NRK), Per Ole Hagen (musikkrettighetsansvarlig i NRK), Mats Borch Bugge (musikksjef i P3), Odd Arvid Strømstad (ansvarlig produsent MGP, Eyeworks Dinamo), Pia Basberg (produsent MGP, Eyeworks Dinamo) og Mattias Carlsson (regissør MGP, Eyeworks Dinamo).

Juryen har gått nøye igjennom de totalt 15 bidragene som ikke kom videre til finalen fra de respektive delfinalene. Juryens beslutning er basert på en totalvurdering av de 15 bidragene, med fokus på det musikalske og det artistiske, skriver NRK i en pressemelding.