ste_the_grey_2491574 (Foto: PLANET PHOTOS)
ste_the_grey_2491574 (Foto: PLANET PHOTOS)

Liam Neeson spiste ulvekjøtt - slaktes av PETA

– Jeg er irsk, så jeg er vant til rare stuinger.

Dyrevenner oppfordrer til boikott av Liam Neesons nye film etter at skuespilleren innrømmer at han spiste ulvestuing i forberedelsen til rollen.

– Vant til rare stuinger

«People for Ethical Treatment of Afnimals» er rasende på skuespilleren, som i filmen leder en gruppe som blir jaktet på av ulver etter at flyet deres går ned i arktiske strøk.

– Det var veldig spesielt, men jeg er irsk, så jeg er vant til rare stuinger. Jeg kan ta det. Bare kast oppi litt gulrøtter og løk, så kaller jeg det middag, uttalte Neeson i promoteringen av filmen om sitt spesielle måltid.

– Neesons standpunkt til å være snille mot dyr er helt ute av takt med resten av verden, sier dyrevernsorganisasjonen PETA i en uttalelse.

Oppfordrer til boikott

De oppforder nå kinogjengere til å styre unna filmen.

Les også: Se Dorthes eksklusive møte med Liam Neeson

Mange av ulvescenene ble skutt med spesialeffekter, men PETA hevder også at filmens produsent, Joe Carnahan, bestilte ulvefeller til noen av bildene.

– Mange dyr som blir fanget i feller tygger av seg sine egne lemmer for å komme seg unna. Disse kommer til å dø av infeksjoner, ofte etterlater de seg valper som må klare seg selv.

På tross av bråket har filmen «The Grey» blitt en stor suksess.

Filmens produsenter har avvist å kommentere protestene.