Javier Hernandez og Rio Ferdinand jubler etter scoring mot Chelsea i 3 3 kampen. (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Javier Hernandez og Rio Ferdinand jubler etter scoring mot Chelsea i 3 3 kampen. (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

– Manchester United har drevet med slike comeback i 20 år

Chelsea-helt er ikke overrasket over Manchester Uniteds comeback i søndagens kamp.

London (TV 2 Sporten): Alle trodde Chelsea skulle cruise inn til tre poeng, og at de var i ferd med å ydmyke Manchester United på Stamford Bridge. De regjerende mesterne slo imidlertid tilbake med et comeback som har blitt klubbens varemerke under Alex Ferguson.

Les også: Sjekk drømmemålet til Mata

– Det er ikke pinlig, men det er en ekstrem skuffelse for Chelsea. Når du leder en fotballkamp 3-0, så forventer du at et lag med så mange kvalitetsspillere skal dra det i land. United var gode, og selv om de lå under, fortjente de egentlig å vinne hele veien. Jeg trodde målene skulle være nok til å vinne kampen for Chelsea, men United har drevet med dette i 20 år. De gir aldri opp, og Alex Ferguson gjorde noen viktige bytter som alle spilte en rolle. Scholes og Hernandez utgjorde en forskjell i andre omgang, sier tidligere Chelsea-spiller Frank Sinclair til tv2.no.

Savnet nøkkelmenn
Londonerne manglet nøkkelspillere som Frank Lampard, John Terry, Didier Drogba og Ashley Cole. Sinclair, som spilte for blåtrøyene mellom 1990 og 1998, tror det ble avgjørende for kamputfallet. Samtidig legger han ikke skjul på at prestasjonene ikke holdt mål.

Frank Sinclair, her fra tiden i Leicester. (Foto: KLUBBSIDER/)
Frank Sinclair, her fra tiden i Leicester. (Foto: KLUBBSIDER/)

Les også: PL-ekspertene mener Welbeck ikke skulle hatt straffe

– Chelsea var ikke gode, og de savnet bidragene til John Terry og Frank Lampard i kamper som dette. Det var en ny svak kamp av Chelsea, og United fortjente helt klart å få uavgjort – kanskje også tre poeng. Det føles helt klart som et tap, for du forventer at du skal stå imot på 3–0 – uavhengig av hvem du spiller mot, sier han.

Dårlig periode

Uavgjort mot Manchester United føyer seg inn i rekken av flere skuffende resultater for Chelsea. Andre Villas-Boas' mannskap står nå bokført med tre strake kamper uten seier i Premier League.

Les også: Manchester United med eventyrlig opphenting mot Chelsea

– Vi er inne i en dårlig periode. Selv om det ble tre mål mot Manchester United, har ikke Chelsea sett ut som et lag som skal score mange. Prestasjonene er svake, og forhåpentligvis vil Terry og Lampard løfte laget når de returnerer. Chelsea trenger erfaring og lederskap, sier Sinclair, som ikke mener at klubben er for avhengig av de rutinerte spillerne.

– Alle lag har ledere. Manchester United har Ryan Giggs og Wayne Rooney, og du trenger briter som kjenner ligaen ut og inn.