ronaldo1024
ronaldo1024

– Cristiano Ronaldo vurderer England-retur

Portugiseren trives angivelig ikke i Real Madrid.

Cristiano Ronaldo har på ingen måter hatt en dårlig sesong i Primera División, men han skal ifølge Sunday Express ha fortalt nære venner at drømmeovergangen til Real Madrid ikke har levd opp til forventningene og at han vurderer å forlate klubben.

Manglende støtte fra hjemmepublikummet i starten av sesongen skal ha gjort den tidligere United-spilleren rastløs, og selv om Real Madrid topper tabellen skal ikke Ronaldo være tilfreds på Santiago Bernabéu.

Ronaldo skal ha sagt at han savner Old Trafford og da spesielt Alex Ferguson, som han så på som en farsfigur og en mentor under tiden i England.

Ryktene står i sterk kontrast med Ronaldos uttalelser fra tidligere i sesongen da han hevdet at han stortrivdes i den spanske hovedstaden og ikke hadde noen intensjoner om å flytte på seg.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Tidenes dyreste
Ronaldo blir sett på som et av Fergusons beste kjøp og da han forlot Manchester United til fordel for Real Madrid ble han den dyreste spilleren i historien, med en overgangssum på £80 millioner. Om United skulle være interessert i å hente tilbake publikumsyndlingen vil nok overgangssummen være betraktelig lavere. Alex Ferguson har til gode å bruke mer enn £30 millioner på en spiller, da han kjøpte Dimitar Berbatov fra Tottenham.

Les også: Real Madrid tangerte klubbrekorden

Om Ronaldo ønsker seg tilbake til Premier League er det større sjanser for at klubber som Manchester City og Chelsea kan hoste opp et beløp Real Madrid vil være villig til å selge for.

Så vil tiden vise om et eventuelt seriegull i Spania vil være motivasjon god nok til å bli værende i Real Madrid.