Linni2 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
Linni2 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)

Se Linnis sexy, voksne undertøysbilder

Linni: – Det er bra jeg tok bikinilinjen i går. Se video.

Se klippet fra «Linni»-episoden gratis i videovinduet over

I søndagens episode av «Linni» på TV 2 Bliss var Linni Meister på fotoshoot i Drammen. Hos kjendisfotograf, Rolf Ørjan Høgset, skal modellen ta en annerledes type bilder enn det hun er vant til.

Linni er nemlig på sin første fotoshoot hvor hun skal ta sexy, voksne undertøysbilder.

Gratis: Se flere «Linni»-videoer her

Hemmelighetsfull

linni1
  (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
linni1 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
– Rolf-Ørjan er en av de flinkeste fotografene jeg vet om, og han har gjort en masse bra bilder av meg. Jeg gleder meg veldig til dette her, sier Linni.

Mens Linni sminkes av fotograften, kommer praten inn på hennes sivilistatus. Linni avslører at hun har vært på forskjellige dater, men vil ikke avsløre hvem det er snakk om.

– Vi skal være litt frekk og det skal være litt hud. Samtidig som det skal være voksent og stilfult, sier Høgset før shooten starter.

Se video: Her sender Linni bestemor (87) til værs

Voksent preg

Mens Linni Meister tidligere har gjort mer ungdomslige fotoshooter hvor kroppen og ikke minst puppene har stått i sentrum, skal disse bildene være mer voksne.

– Han mener at det skal være en litt voksenpreget fotoshoot. At det er mer voksent og at jeg ikke trenger å smile så mye, bruke blikket og kroppen så mye, sier Linni og legger til med et smil:

– Det er bra jeg tok bikinilinjen i går.

Se video: Neddopet Linni opereres på TV

Annerledes bilder

For selv om Linni Meister er lei av å kaste klærne, liker hun utfordringer.

– Personlig er jeg veldig lei av å ta undertøysbilder, og har egentlig ikke så veldig lyst til å gjøre det mer. Men i og med at dette skulle være en helt annerledes type fotoshoot i undertøy, så syntes jeg det var kjempegøy, sier Linni i søndagens episode av «Linni» på TV 2 Bliss.

Se video:Linni Meister: – Jeg har nesten fått sammenbrudd

Se dokusåpen «Linni» på TV 2 Bliss søndager kl. 20.00