siegubba (Foto: Scanpix)
siegubba (Foto: Scanpix)

Petter Øien: – Dette er størst av alt

Får følge av Yaseen og Julie Maria og Tooji til finalen.

Petter Øien og Bobby Bare fikk flest stemmer i den siste delfinalen av «Melodi Grand Prix» i Florø lørdag kveld. Artisten får følge til finalen av Yaseen og Julie Maria og Tooji.

– Største av alt

Øien og den amerikanske countryhelten overbeviste det norske folk med låten «Things Change».

– Dette er størst av alt og veldig bra altså. Helt fantastisk, sier en tydelig fornøyd Øien som tidligere har deltatt i «MGP» med bandet «Sie Gubba».

– Jeg vil takke mine venn her som har tatt seg tid til å synge med en gammel mann. Og takk til alle som har stemt på oss, sier Bobby Bare.

Les også: – De melder seg på for å gjenopplive en døende karriere

– Herregud!

tohhij (Foto: Alf Vidar Snæland, © LOCH)
tohhij (Foto: Alf Vidar Snæland, © LOCH)
Nest flest stemmer fikk Tooji, som også er finaleklar.

– Wow! Herregud! Nesten litt rart at jeg må åpne neste show også. Det blir dødsgøy, sier Tooji som skal i likhet med delfinalen også er første artist ut i finalen.

Les også: – Jeg har hatt premenstruelle gorillaer i magen

Ung duo

16-åringene Yaseen og Julie Maria fikk tredje flest stemmer for låten «Sammen», og var de første som fikk finalebillett i kveld.

– Dette var helt fantastisk. Dette har jeg lyst til å gjøre en gang til, sa Julie Maria til programleder Per Sundnes, og la til at hun var «klar som et egg» til å fremføre låten igjen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Julie-Maria
Julie-Maria

Fra før er Nora Foss Al-Jabri, Reidun Sæther, The Carburetors, Tommy Fredvang, Plumbo og Malin klar for finalen i Oslo Spektrum 11. februar.

Les også: Marthe Valle: – Det er det største jeg har vært med på