Djibril Cisse blir utvist (Foto: Phil Cole/Pa Photos)
Djibril Cisse blir utvist (Foto: Phil Cole/Pa Photos)

Dette strupetaket ga rødt til Djibril Cissé

Er du enig i at det var rødt kort? Dommeren i fokus da Wolves snudde mot QPR.

QPR - Wolverhampton 1-2:

Djibril Cissés utvisning i første omgang inspirerte Wolves til å snu kampen og ta alle poengene på Loftus Road. Det startet bra for QPR, med debutscoring fra Bobby Zamora og ledelse til pause, men i 2.omgang ble det for tøft med ti mann og Wolverhampton snudde kampen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Fantastisk spill da QPR tok ledelsen
Fire minutter ut i kampen fikk Djibril Cissé kampens første mulighet, men etter å ha tatt ned ballen på flott vis inne i boksen var skuddet mer som et tilbakespill å regne. Franskmannen, som scoret i debuten mot Aston Villa sist, har nok vært mer fornøyd med avslutninger han har gjort tidligere i karrieren.

En som ikke ble signert tidlig nok på «Deadline Day» til å debutere mot Villa onsdag var Bobby Zamora. Den engelske landslagsspissen fikk derfor sin debut her, og bare drøye kvarteret ut i omgangen fikk også han den drømmestarten han hadde håpet på i QPR-trøyen.

Et mønsterangrep fra hjemmelaget startet med at Adel Taarabt slo en nydelig utsidepasning opp mot Djibril Cissé. Franskmannen fikk kontroll på ballen og spilte videre til Shaun Wright-Phillips, som på første berøring hælflikket ballen tilbake til Zamora, som satte inn 1-0 fra 7-8 meter.

Cisse med direkte rødt
Etter en drøy halvtime ble hjemmelaget redusert til ti mann, da Djibril Cissé ble straffet for sin reaksjon etter å ha blitt høvlet ned av Roger Johnson. Sannsynligvis var det franskmannens hånd i halsregionen på Wolves-stopperen som fikk dommeren til å reagere, men det så ut som et meget strengt idømt kort og QPR-manager Mark Hughes var oppgitt på sidelinjen.

Djibril Cisse reagerer på utvisning (Foto: Phil Cole/Pa Photos)
Djibril Cisse reagerer på utvisning (Foto: Phil Cole/Pa Photos)

Drømmestart på 2.omgang for bortelaget
Kun ett minutt etter hvilen var lagene like langt. Hjemmelaget så ikke ut til å ha våknet etter pausepraten, og plutselig var Matt Jarvis i avslutningsposisjon på kanten av femmeteren. Luke Young kom seg ikke tett nok oppi Wolves-vingen, som på kontrollert vis plasserte ballen i det lengste hjørnet til Paddy Kenny.

Kun minutter senere var Wolves frampå igjen, men denne gangen slapp QPR med skrekken ettersom Steven Fletchers heading traff tverrliggeren.

Innbytter Doyle ble matchvinner
Det var tydelig at Wolves-trener Mick McCarthy gjorde noe riktig i pausen, både i den motiverende praten og i de taktiske disposisjonene. Angriper Kevin Doyle hadde erstattet forsvarsspiller Richard Stearman, og atten minutter før slutt var det nettopp Doyle som sendte bortelaget i front. En pasning inn i feltet fra Jamie O'Hara fant iren, som fikk kontroll over ballen og satte bredsiden til for 2-1-ledelse til bortelaget.

To minutter før slutt kunne Adel Taarabt blitt den store helten for QPR, men hans skuddforsøk med utsiden av høyrefoten gikk like over målet til Wolves-keeper Wayne Hennessey. På overtid gjorde Taarabt nok en god prestasjon og serverte til Anton Ferdinand, men også midtstopperens forsøk endte utenfor mål.

Dermed endte det med 2-1-seier og Wolves' første seier i Premier League siden 4.desember, i en kamp som vil bli husket først og fremst for Cissés utvisning i første omgang.