TONERIKKELIE
TONERIKKELIE

Rikke Lie : – Det er på tide at hun kler av seg!

Kjendiskvinnene støtter Tone.

Det har blåst kraftig rundt Tone Damli Aaberge og musikkvideoen hennes denne uken. Selv toppolitikere som Liv Signe Navarsete kastet seg inn i debatten og i dag kunne man se komiker Terje Sporsems egne parodi på musikkvideoen til låta «Look Back». Kritikerne har ment at Damli spiller for mye på sex i den nye videoen, og Tone selv var taus i flere dager før hun til slutt tok til motmæle på bloggen sin.

Nå får hun støtte av norske kjendiskvinner som alle er enige om at Tone er rålekker.

Les også: Derfor kaster norske kjendiskvinner klærne

– Det er på tide at hun kler av seg

Rikke Lie har sett videoen mange ganger og forteller til «God Kveld Norge» at hun følte seg dårlig når hun så videoen, fordi Tone er for pen.

– Det er jo jantelov-Norge da. Da jeg så den videoen følte jeg meg ganske dårlig, hun er jo utenomjordisk pen! Det burde ikke vær lov å være så vakker! Jeg skjønner at folk sitter hjemme og sier æsj, ler hun.

Lie forstår ikke hvorfor Damli ikke har kledt av seg tidligere.

– Det er på tide at hun kler av seg! Hun har hatt et veldig søtt og uskyldig image, men hadde jeg hatt kroppen til Tone hadde jeg kledt av meg for lengst.

Den tidligere «X-factor»-artisten har derimot ingen planer om å kaste klærne selv.

– Kommer du til å kle av deg?

– Nei, det kommer jeg nok ikke til å gjøre, ler hun.

– Man må gjøre det man har lyst til

Samsaya har et avslappet forhold til alt oppstyret rundt videoen til Tone.

– Hud har man sett før, det er ikke så spennende, forteller hun til «God Kveld Norge».

Hun synes det er greit så lenge artister står for hva de driver med.

– Som artist skal man gjøre det man har lyst til å gjøre, hun har jo snakket fint om det selv, hvorfor hun har gjort den videoen og det er bra nok for meg. Når en artist står for det de driver med, det liker jeg.

På spørsmål om hun selv kunne kledd av seg svarer hun at hun føler seg avkledd nok.

– For meg kan avkledd bety mange ting, jeg føler at jeg er veldig avkledd på den nye plata mi. Jeg prater rett fra leveren og er veldig ærlig, for meg er en større avkleddhet. Det er tøffere på en måte, for min del har det vært sånn. Å være så ærlig er det vanskeligste.

Man må by på godsakene

Marianne Jemtegård, redaktør for gratismagasinet Vixen er skuffet over hvor lite kropp hun fikk se.

– Jeg vil se mer, jeg synes det var for lite. Kropp er helt fullstendig topp og i hvert fall hvis du driver med pop, sier hun spøkefullt.

Jemtegård mener Tone kunne kledd seg helt naken.

– Ja, i hvert fall i badekaret! Hvis man ser ut som hun gjør må man by på det. Man har et krav på å se mer, hvis man ser så flott ut må man by på godsakene. Og det gjelder ikke bare Tone, Tommy Fredvang: You got me! By på godsakene du også, oppfordrer hun ham.