fagermo og stordalen (Foto: TV 2/SCANPIX)
fagermo og stordalen (Foto: TV 2/SCANPIX)

Odd-Fagermo ber Stordalen om pengehjelp

– Kan ikke Petter Stordalen slutte å feste så mye, og heller dytte noe penger inn i klubbkassa vår?

La Manga (TV 2 Sporten): Dag-Eilev Fagermo er lei av å tappes for de beste spillerne. Nå ber Odd Grenland-treneren Petter Stordalen om å feste mindre – og heller bruke litt penger på Telemarks stolthet.

Odd har vunnet tre strake seirer på La Manga, men med syv nøkkelspillere på utgående kontrakt er fremtiden usikker. Steffen Hagen, Magnus Lekven, Simen Brenne,

Jone Samuelsen, Fredrik Semb, Frode Johnsen og Morten Fevang har alle bare ett år igjen av kontrakten.

Nå ber Dag-Eilev Fagermo om pengehjelp fra telemarkingen Petter Stordalen.

– Kan ikke Petter Stordalen slutte å feste så mye og heller dytte noe penger inn i klubbkassa vår? Da skal vi virkelig være med, sier Fagermo til tv2.no

Les også: – Aalesund bør kreve minst 25 mill. for Barrantes

Hotellmilliardærens søster, Kjersti, er salgssjef i Odd Grenland, men til nå har ikke Porsgrunn-mannen bidratt med midler til klubben.

– Han har vel sagt en gang at han er like interessert i fotball som Elton John er i kvinnfolk. Hvis han bare tar vekk noen av kanapeene, har vi råd til en klassespiller. Da er vi med, mener Fagermo.

– Jeg tror vel han har råd til både å sponse oss litt – og kanapeer, sier Frode Johnsen, som mener det er svært viktig for hele Telemark-regionen at Odd er med i toppen av Tippeligaen.

Men det kan bli vanskelig. Odd har de siste årene jevnlig blitt tappet for de beste spillerne, og nå har Molde lagt inn bud på Magnus Lekven, og Aalesund er interessert i Torgeir Børven.

Stordalen befinner seg i Antarktis og kan ikke kommentere utspillet fra Odd-treneren – som for alt i verden vil unngå å selge sine beste menn syv uker før seriestart.

– Nå handler det om å ta på oss sikkerhetsbeltet og tjore igjen sånn at ingen forsvinner ut av denne troppen, beskriver Dag-Eilev Fagermo.

Han tror Molde blir seriemester, men mener Skien-laget kan kjempe om medaljene bak Solskjær og co.