surferosa
surferosa

Mariann Thomassen er med i verdens første tv-serie på Facebook

– Dette er tøft, maskulint og rått.

Den 8. mars går startskuddet for rallykonkurransen «Nissan Rumble» med Mariann Thomassen bak rattet. Norge, Sverige, Danmark og Finland skal konkurrere mot hverandre i et rallyløp gjennom Norden – styrt av Facebook likes.

Bilene får nemlig drivstoff når folk trykker «liker» på Facebook, og uten blir de stående bom fast.

– Utfordringen er at i Norge er vi bare 4,5 mill og Sverige har jo rundt 8 millioner, så her må folk bare gi gass. Det er jo ikke typisk norsk å tape! Så nordmenn må være enda mer girea enn de andre for at vi skal vinne, forteller Mariann til «God Kveld Norge».

Les også: Mariann Thomassen ankom «Spellemann» i latekshansker med glidemiddel

Trenger en med god kroppslukt

Dette er første gangen en tv-serie kun foregår på nettstedet, og Mariann er beæret for å være den som representerer Norge.

– Jeg er vel litt atypisk, et utskudd, i forhold til andre jenter i min bransje, jeg er beæret for å bli plukket ut! Dette er jo noe tøft, maskulint og rått - og Nissan ville ha meg.

«Surferosa» Mariann har selv lite erfaring med rally, men sammenligner det med å kjøre bil på Vestlandet.

– Jeg er jo fra bygda, og der kan man ikke være pysete når man kjører bil. Men jeg har aldri krasja da, ler hun. Og jeg er heller ingen Hellstrøm som blir fratatt lappen.

I disse dager søker hun en co-pilot som kan være med på å kjøre til seier. Hvem som helst kan melde seg på, og Thomassen håper på masse søknader.

– Folk må sende inn en videosøknad og fortelle hvorfor jeg skal velge akkurat de som co-pilot. Også viktig at personen kan skaffe mange likes, da det er drivstoffet på bilen. Og jeg oppfordrer både gutter og jenter til å søke!

Thomassen har også noen kriterier hun håper co-piloten vil oppfylle.

– Det må være en med humor, sånn at vi kan få litt rabalder og liv og røre i bilen. Og personen skal helst ikke være så selvhøytidelig. Dessuten må det være noen som kan skremme de andre mannfolka, de driver allerede å disser meg fordi jeg er den eneste jenta. Og legger til:

– Og helst en person med god kroppslukt!

Og den som blir Marianns utvalgte er sikret minst to ting:

– Jeg kan love co-piloten masse uforutsigbarhet og eventyr!

Les også: Mariann mener hun lider av schizofreni