ridderliten2
ridderliten2

Her er Senkvelds nye serie!

– Det er noen som har blitt ganske sjokkert, sier Harald.

I kveld er «Senkveld» tilbake, og nytt denne sesongen er at Thomas Numme og Harald Rønneberg har utfordret (nesten) hele Europa i serien: «Senkveld VS Europa».

Se klipp fra første episode i videoen over!

Utover våren får du se Thomas og Harald duellere med lokale helter i ulike grener rundt om i Europa. Blant grenene er stripping i Nederland, tarmskylling i Ungarn, utforkjøring i Sveits og tyrkisk oljebryting.

– Det har vært et veldig morsomt rotterace rundt om i Europa, forteller Thomas og Harald.

Saken fortsetter under videoen!

591108

Kjendiser på laget

For å øke vinnersjansene har Thomas og Harald forsterket laget med én ekstra nordmann i hvert land. Blant annet har gutta med seg Eyvind Hellstrøm, Tone Damli Aaberge, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Geir Schau, Carsten Skjelbreid, Petter Pilgaard, Rein Alexander, Lena Kristin Ellingsen og Nicolai Cleve Broch.

Se også: Hvorfor har disse to latterkrampe?

– Noen fikk sjokk

Noen av øvelsene var mer ekstreme enn andre. Det fikk radioprogramleder og komiker Geir Schau erfare, da han ble med på en duell i tarmskylling i Europas helsehovedstad Budapest.

– Det er noen av dem som har blitt ganske sjokkerte, innrømmer Harald. - Men for eksempel Geir har jo sagt at han har fantastisk fordøyelse, og vi ville jo toppe laget mest mulig når vi først skulle tarmskylles.

Riddere til hest

I første episode har vi utfordret England til en duell til hest - som riddere.

– Når vi skulle konkurrere som riddere følte vi det var naturlig å ta med oss Nicolai Cleve Broch. Han har jo spilt konge til hest i spel - det er vesentlig mer enn vi kan skryte på oss, sier Thomas.

I videoklippet øverst får du se hvordan det gikk da de tre skulle forberede seg til ridderduellen mot «The Black Knight».

Hele episoden kommer i Senkveld fra klokka 22.15 fredag kveld!