SLANK: Sigurd Sollien har startet et nytt og sunnere liv. På tre måneder har han rast ned 14 kilo. (Foto: Magnus Ross, © ps)
SLANK: Sigurd Sollien har startet et nytt og sunnere liv. På tre måneder har han rast ned 14 kilo. (Foto: Magnus Ross, © ps)

Sigurd Sollien syklet seg slank

Nå leder han «Gullfisken» på TV 2, slank og flott.

Sigurd Sollien har startet et nytt og bedre liv. Slank og flott, leder han «Gullfisken» på TV 2 sammen med Marthe Sveberg Bjørstad lørdag.

Etter at TV 2-programleder Sigurd Sollien forelsket seg i sykkelen, har nemlig kiloene rast ned.

Vil sykle 4000 mil i 2012

Les også: Her går det helt i stå for Sigurd Sollien

– Det begynte da jeg var med i På hjul med Dag Otto i 2009. Vi syklet i flere dager, og jeg fikk for første gang en lykkefølelse av å sykle. Jeg er heldig som har funnet det jeg mest av alt vil gjøre, sier TV-fjeset til Se og Hør.

Målet for 2012 er å sykle 4000 mil, og han satser på å sykle minst 11 kilometer om dagen.

– Jeg skal i utgangspunktet legge bak meg 11 kilometer per dag. Hopper jeg over en dag, blir det dobbelt så langt neste. Men jeg har veldig langt igjen, og regner med å måtte sykle Oslo-Trondheim til sommeren, sier han til bladet.

Les også: Sigurd Sollien: – Tvinger sønnen til å se hver episode

De siste tre månedene har Sollien rast ned hele 14 kilo.

– For noen år siden kom jeg ned trappen i bar overkropp, også sa mamma: «Nå er du ganske chubby, Sigurd. Hvordan har du klart å bli sånn?», forteller Sigurd til Se og Hør.

Dermed satte Sollien støtet inn og skaffet seg personlig trener. Han trente tre ganger i uken og spiste sunt. Det gav resultater.

– Fett å være pappa

For to måneder siden ble han og kona Seble Woldegabriel foreldre til lille Olivia. Det ble altså en lillesøster til Markos (5).

– Vi har fått en velskapt datter, og jeg må si at det er fett å barn, sa Sollien til God Kveld Norge.