JUKSET: I følge reglene skal ikke mentorene i «The Voice» vite hvordan deltakerne ser ut, men Hanne Sørvaag klarte ikke å motstå fristelsen. (Foto: Robert Holand)
JUKSET: I følge reglene skal ikke mentorene i «The Voice» vite hvordan deltakerne ser ut, men Hanne Sørvaag klarte ikke å motstå fristelsen. (Foto: Robert Holand)

Hevder Hanne Sørvaag jukset i «The Voice»

Mentorene har vanskelig for å styre sin interesse for deltakernes utseende.

I TV 2s nye talentshow «The Voice - Norges beste stemme» skal mentorene Hanne Sørvaag, Sondre Lerche, Yosef Wolde-Mariam og Magne Furuholmen velge ut sangtalenter med ryggen til deltakerne. I følge reglene skal ikke mentorene vite hvordan deltakerne ser ut.

Men Hanne Sørvaag klarte ikke å motstå fristelsen.

I følge Dagbladet kunne oppmerksomme seere få øye på at selv mentorene har vanskelig for å styre sin interesse for deltakernes utseende.

«Er han kjekk?»

Yosef Wolde-Mariam (Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures)
Yosef Wolde-Mariam (Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures)
Da Odd Einar Nordheim sto på scenen bestemte Madcon-Yosef seg raskt for å snu seg. Konkurrerende mentor Hanne Sørvaag var derimot mer usikker, og henvendte seg til Yosef med et spørrende blikk: «Er han kjekk?». Yosef, som vil ha artisten for seg selv, svarer med håndbevegelsen «bob, bob..». Hanne bestemte seg allikevel for å trykke på knappen.

Les også: «The Voice»-aktuelle Hanne Sørvaag: – Jeg har hatt søvnløse netter

– Er ikke dette juks? Spør Dagbladet.

– Det er jo bare en del av TV-konseptet at vi også lager underholdning. Grunnen til At Yosef gjør håndbevegelsen er at han ikke vil at vi andre mentorene skal snu oss. Vi skal jo konkurrere mot hverandre om de beste sangerne, sier en lattermild Hanne Sørvaag til Dagbladet.

Konkurranse

Yosef, på sin side, var veldig fornøyd med at Hanne tyr til han når det gjelder bedømmelse av deltakernes utseende.

– Jeg gjorde det for å forhindre henne i å snu seg, så jeg kunne få ham på mitt lag med så lite konkurranse som mulig.

Pressekontakt Katrine Wergeland sier kanalen ser imellom fingrene på Sørvaag og Yosefs stunt.

– Det er klart at mentorene blir nysgjerrig på hvordan deltakerne ser ut. Dette var nok bare vennskaplig snakk, sier Wergeland til Dagbladet.

Les også: Hanne Sørvaag drukner i datingtilbud