hudgens1 (Foto: All Over Press)
hudgens1 (Foto: All Over Press)

Her blir Vanessa Hudgens avslørt

– Den er falsk.

Den tidligere «High School Musical» stjernen Vanessa Hudgens ble denne uken avbildet på stranden på Hawaii under en kjærlighetsferie med kjæresten Austin Butler. Men det var ikke de hete omfavnelsene eller kroppen som tiltrakk seg mest oppmerksomhet – det var Hudgens nye tatovering. På foten hennes sto det skrevet «All you need is love».

I går kveld gjestet Hudgens «Jay Leno Show» og programlederen viste fram bildene. På spørsmål om det gjorde vondt å ta den måtte hun fortelle sannheten, melder Daily Mail.

– Den er falsk. Jeg er helt besatt av å tegne på meg selv, jeg klarer ikke å la vær, sa hun flau.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

HUGENSTATOOO
HUGENSTATOOO

– Det er en stor forpliktelse

I prat med Jay Leno snakket hun ut om besettelsen.

– Jeg tegner på hendene mine, over armene mine – og åpenbart på føttene mine. Det er bare gøy. Det er vanskelig å forplikte seg til en tatovering, jeg har allerede noen få, men når jeg bare tegner er det ikke så farlig.

Les også: Dette synes Aksel om Tones sexy musikkvideo

Gjorde som Tone

Men Disney-stjernen er ikke den eneste som pryder kroppen med falske tatoveringer. Det har vært mye oppstyr rundt Tone Damli Aaberge og hennes nye musikkvideo «Look Back» denne uken. I videoen viser hun mye kropp, og med det avdekket hun en stor rosetattovering på magen. Det ble også stilt spørsmål om den var ekte.

– Mamma ringte og var veldig engstelig. Men den var av god gammeldags sprittusj, og den var borte før jeg kom hjem til Aksel. Kvinnekroppen er så fin i seg selv, at den trengs ikke å jåles opp, fortalte Tone Damli Aaberge til Drammens Tidende etter et skolebesøk.

Les også: – Tone Damli du er vakker naken