bertine
bertine

Bertine Zetlitz: – Sjokk å bli mor

«Hver gang vi møtes»-artisten syntes mammarollen var krevende.

I 2007 ble Bertine Zetlitz mamma for aller første gang til lille Lilli, og knappe to år senere kom sønnen Finn til verden.

I TV 2s nye serie «Hver gang vi møtes» blir artisten utfordret til å bygge sandslott, og det får henne til å reflektere over mammarollen.

– Sjokk

– Jeg har nesten ikke noe erfaring med å bygge sandslott. Men nå har jeg jo fått barn, og de er mest opptatt av å lage sandkjøttboller, det har det gått mye i i sommer, sier hun i programmet.

Men for Bertine var de tikke bare en lek å bli mamma for første gang.

– For meg var det jo et sjokk å bli mor, for jeg hadde jo kun hatt meg selv som prosjekt i hele mitt liv. Jeg hadde ikke stått opp før klokken ti noen dag som helst, bortsett fra om jeg skulle på promo til Hellas.

Les også: Bertine Zetlitz planlegger comeback

– Var klar for barn

Overfor «God kveld Norge» forteller Bertine at hun likevel var på et sted i livet hvor det føltes naturlig å få barn.

– Det var veldig naturlig for meg å få barn, jeg hadde lyst på barn. Jeg hadde hatt meg selv som prosjekt fryktelig lenge. Og det var veldig fint å få barn, sier hun til «God kveld Norge».

Hun hadde ikke noe imot å legge karrieren på vent for å sette et nytt liv til verden.

– Som kvinnelig artist ofrer man litt kontinuiteten i karrieren, for det er så veldig fysisk det å få barn. Men jeg synes at det var et greit offer, sier hun.

Les også: Bertine: – Marions humor er harry

– Snakk med barna!

I en alder av 36, har den populære artisten rukket å bli tobarnsmor. Og hun tror hun vet hemmeligheten bak det å være en god forelder.

– Jeg tror jeg er en fin mamma, jeg er veldig ærlig, om svakheter og styrker. Jeg prater mye med barna mine, og det tror jeg er hemmeligheten. Snakk med barna dine!

Les også: Derfor ble Bertine tårevåt av Halvdan Sivertsen