rekdal og solskjær
rekdal og solskjær

Rekdal avslører om Solskjær: – Lovet å ikke bli trener

Sjekk hva som fikk Solskjær til å ombestemme seg.

La Manga (TV 2 Sporten): De vant hver sin tittel i fjor - men Kjetil Rekdal avslører at Ole Gunnar Solskjær lovte at han aldri skulle bli trener.

– Han sa jo det at han aldri i verden skulle bli trener. Da lo jeg. Det var en diskusjon vi hadde på rommet en gang. Så det er overraskende at han er trener, men ikke at han gjør det bra, sier Kjetil Rekdal.

Les også: Her scorer Mos sitt første FCK-mål

Skade endret alt
– Når sa du det, Solskjær?

– Når du spiller fotball og ikke tenker ti år frem i tid og bare har lyst til å komme bort fra sånne som deg, så har du ikke lyst til å være trener, forteller Ole Gunnar Solskjær.

– Men så skjedde et eller annet da?

– Ja. Jeg ble skadet og fotballen ble nesten tatt vekk fra meg. Du har lyst til å være med videre og innser at det er det du synes er mest artig av alt, svarer Molde-treneren.

Les også: Brukte fire sekunder på å sikre Aalesund-triumf

50 prosent av titlene
Oppsiktsvekkende nok har de sørget for at Norges to mest suksessrike klubber akkurat nå holder til i Møre og Romsdal - et fylke med 250 000 innbyggere.

– I 2009, 2010 og 2011 så har 50 prosent av titlene gått dit. Molde har tatt et seriegull, og vi to cupgull. Det er jo ikke tilfeldig, mener Aalesund-treneren.

Hvem holder henholdsvis den regjerende serie- og cupmester som Tippeliga-favoritt i 2012?

– Det holder jeg for meg selv, svarer Solskjær.

– I dag er det Molde. Men vi får se når mars-vinduet stenger. Det er mye som kan skje med norske klubber frem til da, sier Rekdal.