hage_kjersti_680
hage_kjersti_680

– Dette blir en skikkelig perle av en hage

«Tid for hjem»-gjengen skal pusse opp en temmelig stygg uteplass.

I kveldens episode av «Tid for hjem» skal gjengen nok en gang forvandle et slitent uteområde til en herlig hage for all slags vær.

Se smakebiter i videoen øverst!

Hage med et eksotisk tilsnitt

Familien som skal få hjelp av «Tid for hjem» i kveld, har en akkurat passe stor og temmelig stygg plass liggende rett utenfor stuedøren. Passe stor i den forstand at det er overkommelig å forvandle den. Temmelig stygg i den forstand at dekket er gammel betongstein, uthuset er råttent og fargen på uthus og levegg er skrikende gult mot husets nymalte gråfarge.

– Dette blir en skikkelig perle av en hage med et eksotisk tilsnitt, sier programleder Kjersti Bergesen, som ellers lover at det blir mange ideer å plukke opp, også for den som har et mindre område eller et mer begrenset budsjett.

Se video: Slik ser det ut i Lindas stue i dag

– Skal flotte oss med eksklusive materialer

– Her skal det bli fint å være i all slags vær i hele sommerhalvåret. Og siden dette ikke er et urimelig stort område så skal vi flotte oss med eksklusive materialer, sier Kjersti som også skal stå for utformingen av den nye hageplassen.

«Tid for hjem» skal altså forvandle denne triste plassen til et sted med overbygg, frodige bed og flere trivelige sitteplasser. Det skal brukes trematerialer og mures litt med Leca og det skal legges opp til stemningsfull belysning.

Se resultatet i «Tid for hjem» på TV 2 i kveld klokken 20.00!