vinnieoghalvdan2
vinnieoghalvdan2

Sesongpremiére for Senkveld

Her er fredagens show!

Et magisk tv-øyeblikk, en internasjonal hitlåt og en treffsikker publikumsidrett er blant innholdet i sesongens første Senkveld med Thomas og Harald.

Visehip-hop

Visefavoritt Halvdan Sivertsen og hip-hop veteran Vinni står for ukas mest omtalte tv-øyeblikk. Da Vinni covret Halvdans viseklassiker «Sommerfugl i vinterland» i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», traff han åpenbart en nerve hos veldig mange. Klippet har siden har blitt sett av flere hundretusen på Youtube og låta har toppet iTunes-listen. De kommer til Senkveld for å fortelle hvordan øyeblikket oppstod.

Se også: Halvdan hyllet: – Det var helt villt!

Saken fortsetter under videoen:

589764

Skiskytterne på plass

Denne helga kommer skiskyttersirkuset til Holmenkollen og det er våre kvinner som gjør det best i verdenscupen for tiden. Tora Berger skyter dessuten raskest av alle utøverne og hun kommer i studio sammen med stortalentet Synnøve Solemdal og den tidligere skiskytterdronningen Liv Grete Skjelbreid Poirée.

Amerikansk stjernebesøk

Du har garantert sunget med på låter av denne mannen. New York-artisten Gavin DeGraw har hatt store hits med «I don’t want to be», «Follow through» og ikke minst «Not over you»; låta han skal skal fremføre når han besøker Senkveld.

Premiere på vår nye serie!

I tillegg blir det premiére på den nye serien «Senkveld vs. Europa» der Thomas og Harald sammen med en annen norsk kjent person, utfordrer en rekke land i Europa. I første episode har de med seg skuespiller Nicolai Cleve Broch til England der de utfordrer «The Black Knight» i en ridderturnering. Det blir både nervepirrende og ufrivillig morsomt. Nicolai kommer også i studio for å se seg selv i aksjon for første gang.

Senkveld begynner på TV 2 førstkommende fredag klokka 22:15.