KJÆRLIGHET OG BARNDOM: Marit Larsen snakker nå ut i et intervju med Kamille om tiden som liten og da mor og far gikk hvert til sitt.
KJÆRLIGHET OG BARNDOM: Marit Larsen snakker nå ut i et intervju med Kamille om tiden som liten og da mor og far gikk hvert til sitt.
BARNDOM OG KJÆRLIGHET: Marit Larsen snakker nå åpenhjertig ut om bruddet mellom mor og far.
BARNDOM OG KJÆRLIGHET: Marit Larsen snakker nå åpenhjertig ut om bruddet mellom mor og far.

Marit Larsen: – Han forelsket seg i en annen kvinne

Sangerinnen snakker ut om familielivet.

Marit Larsen slo for alvor igjennom som artist i gruppen M2M sammen med venninnen Marion Ravn.

Men etter at jentene gikk hver til sitt har hun jobbet seg opp en solid karriere på egen hånd og har produsert flere hitlåter.

I et intervju med magasinet Kamille forteller nå en åpenhjertig Marit om veien til toppen som sangerinne.

Les også: Marit Larsen: – Ingen brudd føles bra

– Pappa fant en annen

Hun snakker blant annet om forholdet til sin far, som ble mannen bak hennes fascinasjon for bransjen og livet på turné.

Hun forteller at hun har mange gode minner fra hun var liten og ventet på at pappa skulle komme på Fornebu sammen med orkesteret etter at de hadde vært på turné.

– Han kom alltid sist. Han er som meg, omstendig og distré. Og jeg tenkte: «Hvem har han spilt for nå? Hvor har han vært? Har de fått god respons?». Jeg hadde en enorm nysgjerrighet i forhold til det, sier Larsen til Kamille.

Det er ingen tvil om at pappa Larsen har betydd mye for Marit.

På platen «The Chase» som kom ut i 2008 er til og med pappa med og spiller på noen av låtene sammen med et orkester på 20 mann.

Men da Marit var åtte år, forandre familiebildet seg da pappa flyttet fra dem.

– Han forelsket seg rett og slett i en annen kvinne. Det var en stor gåte for meg å være så ung og se hva min mor gjennomgikk på grunn av det, forteller sangerinnen.

Les også: Marion Ravn raser mot «slankebloggerne»

Tror på kjærligheten

Men dette har aldri hindret Marit i å stole på kjærligheten.

Hun forteller videre ar hun aldri har vært redd for forpliktelser når det kommer til forhold.

Larsen har tidligere vært sammen med artisten Thomas «Thom Hell» Helland, men paret gikk hver til sitt sensommeren 2010.

I fjor høst ble det spekulert i hvorvidt sangstjernen hadde funnet lykken med ny mann, etter at hun ifølge ukebladet Se og Hør hadde tilbrakt mye tid sammen med skuespiller Mattis Herman Nyquist.

Men Marit liker å holde kjærlighetslivet hemmelig og har ikke ønsket å kommentere romanseryktene.

Allikevel forstår hun godt at folk spør henne om det og at spørsmål som «Handler tekstene dine om ditt eget kjærlighetsliv?» ofte kommer opp.

– Selvfølgelig. Men de fineste tilbakemeldingene jeg får om min musikk er når lyttere føler at jeg synger om dem. Hvis jeg hadde sluttet å fortelle historiene sånn jeg gjør, og tenkt for mye på at det er noen som hører på. Altså, hvis jeg skulle begynt å tenke at jeg ikke kan skrive den låten fordi folk tror det handler om Thomas, da hadde jeg blitt fullstendig kneblet som låtskriver. Jeg skriver popmusikk om kjærligheten! Men har alltid skrevet historier som er en kombinasjon av mine egne historier og løgn og fanteri, sier artisten til magasinet.

Les også: Thom Hell skal tilbringe sommeren med hemmelig kjæreste

Hemmelighetene blir musikk

Tidligere har den folkekjære artisten sagt at grunnen til at hun holder kjærlighetslivet sitt så hemmelig er rett og slett fordi det er et virkemiddel hun trenger for å lage musikk.

– Hvis jeg deler mitt privatliv med alle, er det ingenting igjen, ingen hemmeligheter og mysterier. Mine sanger er veldig ærlige, men jeg vil ikke være en åpen bok. At Thom og jeg ikke er lenger er sammen, stemmer, har Marit tidligere fortalt.

Les mer:Marit Larsen hemmelighetsfull om ny kjæreste