hannwill
hannwill

«Sønner av Norge»-Hanne fant kjærligheten etter TV-innspillingen

Ble ikke valgt videre av William, men fant kjærligheten på egen hånd.

I mandagens episode av «Sønner av Norge» fikk vi se at William led seg gjennom valget, der han etter mye tenking valgte å ikke ta med Hanne Christensen videre.

Nå er det bare Sofie, Mari og Melissa som er igjen hos William i Seattle.

Se valget øverst og Williams bloggvideo nederst!

– Noe uventet begynte jeg å gråte

Det ble en følelsesmessig avskjed for Hanne da hun måtte dra, og det kom noen tårer da hun måtte pakke kofferten.

hanne_230
hanne_230

– På valgdagen våknet jeg med tanken om at «i dag er det nok min tur til å gå», så jeg var veldig forberedt på det, og mente han gjorde det rette ved å sende meg hjem. Samtidig begynte jeg, noe uventet, å gråte. Noe jeg tror kan skyldes at jeg hadde høye skuldre mye av tiden, noe som man får i en spent situasjon. Jeg tror tårene var en reaksjon på at mye av den spenningen slapp. Jeg har alltid syntes det har vært litt teit med folk som gråter foran kamera på realityserier, men nå har jeg ingenting jeg skulle ha sagt lengre, sier Hanne til TV2.no.

Hun mener at kontakten mellom William og henne var mer vennskapelig enn noe annet.

– Derfor syntes jeg det gikk greit å forlate ham og at det var bedre at han viet mer tid på de andre i jakten på den som passet for ham, fortsetter hun.

<b>Følg «Sønner av Norge» på Facebook </b>

Fant kjærligheten etter innspilling

Etter at «Sønner av Norge»-innspillingen var over fant Hanne kjærligheten på egen hånd.

– Jeg kjente ham før programmet startet, og da jeg var i USA skjønte jeg kanskje at det var ham jeg likte, så vi ble etter hvert sammen. Det var kanskje derfor jeg ikke var så konkurransepreget i forhold til William også. Jeg er veldig glad for å ha funnet en jeg er glad i. Jeg har det i alle fall så bra jeg kan få det nå, både på kjærlighetsfronten og ellers, sier en fornøyd Hanne.

Se alle «Sønner av Norge»-datene

– Jeg har fått venner for livet

Hanne forteller at hun og de andre jentene har blitt en skikkelig sammensveiset gjeng.

– Det var vanskelig å si hadet til dem. Man vet jo at en sees igjen, men midt oppe i boblen var det tungt. Vi hadde opplevd mye og snakket mye sammen på veldig kort tid, og det føltes ut som jeg hadde kjent dem i årevis. Uten å ha ofret det en tanke før jeg deltok, vet jeg nå at jeg har fått noen nye venner for livet.

– Fy, jeg var så stressa

I episoden så vi at William syntes valget var veldig vanskelig.

– Jeg har det så mye bedre nå etter valget. Fy, jeg var så stressa. Jeg sleit skikkelig med den avgjørelsen og det var ikke et lett valg. Jeg har det så utrolig mye bedre nå, sier William i bloggvideoen du kan se under.

Etter at dramaet var over så kunne han endelig slappe av, og nå ser han frem til at jentene skal møte kompisene.

– De kommer til å se en helt annen side av meg. Jeg er ganske forskjellig når jeg er sammen med dem, og jentene kan kanskje synes at det blir litt for mye, sier William og ler.

Se Williams videoblogg etter valget