Mwanigs (Foto: Stella Pictures/Bildemontasje TV 2)
Mwanigs (Foto: Stella Pictures/Bildemontasje TV 2)

Kommende svigerfar: – Stella har det helt jævlig

Stella Mwangis familie uttaler seg for første gang etter dødsulykken.

Onsdag kom nyheten om at det var artist Stella Mwangis far, Jeff (54) som ble påkjørt og drept ved Dal i Ullensaker tirsdag.

I en pressemelding fra plateselskapet EMI ba Stella og familien om ro i den tøffe tiden, men til Romerikes Blad uttaler hennes kommende svigerfar seg.

– Helt jævlig

Stellas Mwangis kjæreste, Tom Roger Krogstad, var selv i Los Angeles da ulykken skjedde, men satte seg på flyet hjem til Norge i går kveld for å støtte kjæresten. I mellomtiden har hans far, Per Rogstad tatt seg av Stella.

– Hun har det helt jævlig. Stella var veldig tett knyttet til faren, sier Per Rogstad til avisen.

Den kommende svigerfaren er klar på at tapet av sin far preger Stella mer enn jakten på drapssjåføren som fortsatt ikke har meldt seg for politiet.

– Hun er naturlig nok veldig preget av det som har skjedd. Hun er mest opptatt av sorgen over tapet av faren, ikke jakten på sjåføren som stakk av, sier han.

Les også: – Han har vært en av Stellas aller viktigste støttespillere

Nært forhold

Ifølge Rogstad hadde Stella og faren et svært nært forhold.

– Jeff var utrolig stolt av Stella. Han gledet seg utrolig mye over suksessen hennes, sier han han til bladet.

Da Stella deltok i høstens «Skal vi danse» satt en stolt far i salen. Han var svært imponert over datterens danseprestasjoner.

– Hun er så flink. Det er så mye afrikansk i henne. De genene er fra meg, sa han smilende til «God kveld Norge» og understreket at dansetrinnene var noe hun hadde arvet av ham.

– Å ja, det var jeg som lærte henne de første dansetrinnene. Vi danset masse. Det ligger i oss. Vi er fra Afrika, lo han.

– Jeg har alltid vært begeistret for pappa, for han tar ting så lett. Han har alltid smilt og ledd av absolutt alt, sa Stella.

Les også: Jakter på bilfører etter dødsulykke i Ullensaker

Norske TV-seere ble også kjent med Jeff Mwangi da han under «Skal vi danse» svingte seg på parketten i afrikansk dans.

Se dansen her:

560918