FORBANNA: Tone Damli Aaberge raser mot beskyldningene på bloggen sin. (Foto: Roger Fosaas 5031, © la)
FORBANNA: Tone Damli Aaberge raser mot beskyldningene på bloggen sin. (Foto: Roger Fosaas 5031, © la)

– Jeg er forbanna

Tone Damli Aaberge raser mot beskyldningene.

Denne uken lanserte Tone Damli Aaberge musikkvideoen til hennes nye låt «Look Back», og denne har vakt reaksjoner. I videoen viser hun seg nemlig fra en side vi aldri har sett før fra den ellers så uskyldige artisten.

Damli Aaberge stiller i videoen i kort olashorts, og bare BH, i tillegg til at hun sitter tilsynelatende splitter naken i badekaret.

Videoen har vakt både positive og negative reaksjoner. Tone har blitt kalt lite intelligent, og fått refs for å spille på sex.

«Holder jeg kjeft blir jeg omtalt som dum»

I etterkant av videoslippet har Damli holdt seg relativt taus, men i natt rant begeret over for artisten. Klokken 23:56 publiserte Tone er langt og krast innlegg på bloggen sin.

«Holder jeg kjeft, blir jeg omtalt som dum. Prøver jeg å holde meg i form, er jeg forfengelig. Og kler jeg av meg i ein musikkvideo, så er jeg et dårlig forbilde.», skriver Tone på bloggen sin.

Les også: – Tone Damli du er vakker naken

Tone har mye på hjertet:

«Feminister: Der jeg kommer fra betyr feminisme å heie på andre jenter, uansett hvilke valg de måtte ta. Kan ikke noen gi meg en romsligare feminisme slik at det blir bedre plass til andre óg? Når blei jantelov, sarkasme og selvhøytidlighet det samme som feminisme, liksom?», raser hun videre.

PR-ekspert Elisabeth Hartmann reagerte på måten Tone spiller på sex med blikket i videoen, og uttalte dette til «God Kveld Norge»:

– Her spiller Tone rått på sex og kropp. Jeg synes hun drar det litt langt. En ting er relativt uskyldig avkledning. En annen ting er hvordan hun spiller på sex med blikket sitt. Dette spillet overlater ikke mye til fantasien, sa Hartmann til «God kveld Norge».

Til denne kritikken svarer Tone:

«Hæ? Og det var? Unnskyld? En gang til? Akkurat hva ser Hartmann i blikket mitt? Sånt syns jeg er gøy! Dessuten er jeg litt nysgjerrig, for alle veit visst hva jeg tenker.»

(artikkelen fortsetter under bildet)

SEXY: Tone Damli kritiseres for å spille på sex med blikket.
SEXY: Tone Damli kritiseres for å spille på sex med blikket.

Enorm respekt for Rihanna, Beyonce og Lady Gaga

Tone bedyrer at en musikkvideo ikke bare lenger skal selge lyd, men en audioviduell opplevelse. Om man lager en musikkvideo som ikke får oppmerksomhet kaster man penger ut av vinduet, mener artisten.

«Sjangeren min er pop, markede mitt er Norge, men konkurransen min er internasjonalt. En norsk platekjøper drite i om jeg snakker Sogndalsdialekt eller Brooklyn accent. Det vil si at jeg blant annet konkurrerer med folk som Rihanna, Beyonce og Lady Gaga. Tre jenter jeg har enorm respekt for. Det er óg tre jenter som hele tiden tøye grenser for hva en artist kan være, og hva en artist kan ha på seg. Det digger jeg de for! Det gir meg mer spillerom. Trudde jeg.»

Les også: – Tone drar det langt ved å spille så rått på sex og kropp

«Problemet er at når jeg skal konkurrere med disse verdensstjernene, så vil noen av mine medsøstre her hjemme at jeg skal følge "norske" spilleregler. Det blir som å sende RBK iført lakksko inn på bana mot Barcelona. Det funker dårlig.», skriver hun på bloggen.

Tone-video-1024
Tone-video-1024