Bertine rort
Bertine rort

Derfor ble Bertine tårevåt av Halvdan Sivertsen

«Hver gang vi møtes»-artisten forklarer hvorfor hun endelig velger å miste kontrollen.

Popartistene Bertine Zetlitz (36) lå på toppen av hitlistene allerede da hun var 23 år og fikk tidlig et image som en litt kontrollerende «isdronning».

Les mer: Her røres Bertine til tårer av Halvdan

– Lettrørt og emosjonell

Men i TV 2s nye serie «Hver gang vi møtes» møter vi en lettrørt og følelsesvarm Bertine. I lørdagens program synger de andre artistene hennes sanger og da Halvdan Sivertsen fremfører «Twisted Little Star» kommer tårene i øynene.

– Jeg var veldig rørt. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at under innspillingen av dette programmet skulle jeg ikke holde igjen. Det er ikke noe vits i å gå inn en slik opplevelse med masse forbehold. Jeg er utrolig lettrørt og emosjonell på de riktige tingene, forklarer Bertine Zetlitz.

Les også: Halvdan Sivertsen ble ateist på grunn av sex

Navigere i tøff musikkbransje

Tidligere i karrièren har Bertine Zetlitz prøvd å kontrollere situasjonen til enhver tid og det har ikke vært tilfeldig.

– Kontrollerende går jo på at jeg har navigert meg selv og min karriere gjennom ganske ulendt terreng i musikkbransjen. Så jeg har gjort det som har vært nødvendig for meg, sier Bertine om den beinharde musikkbransjen.

Les også: Bertine Zetlitz: – Marions humor er harry

– Slipper skuldrene ned

Men etter albumet «My Italian Greyhound» i 2006 tok Bertine Zetlitz en pause fra artistkarrièren og har fått to barn. Så når hun nå gjør comeback med albumet «Electric Feet» i midten av mars, har hun et mye mer avslappet forhold til musikkbransjen

– Der hvor jeg er i livet mitt nå så går kontrollen på å slippe skuldrene ned og ta det helt rolig. Men det er farlig og dyttes inn i den rollen for tidlig. Jeg har kommet dit nå, forklarer hun.

Les også: Slik taklet Halvdan Sivertsen sorgen da foreldrene døde