Warnock (Foto: PLP)
Warnock (Foto: PLP)

Villa ga QPR et poeng med dette utrolige selvmålet

Stephen Warnock med flott scoring. I eget mål.

Aston Villa - Queens Park Rangers 2-2:

Kampen endte 2-2, men det er likevel helt utrolig at Aston Villa ikke tok alle tre poengene hjemme mot Queens Park Rangers onsdag.

Se høydepunktene og scoringene i videovinduet øverst!

Vertene lå under 0-2 etter en snau halvtime, men kom tilbake og utlignet QPRs ledelse. Villa fulgte opp med å rulle opp den ene gigantsjansen etter den andre, men maktet ikke å få ballen i mål.

At Villa på et tidspunkt hadde 70 prosent ballbesittelse og endte kampen med 15 skudd på mål, mot QPRs tre muligheter, sier det meste.

Kan du skape et vinnerlag?
Spill Premier League-manager

Måten QPR gikk opp i 2-0 på var også symptomatisk for Villa denne kvelden. For Stephen Warnock vartet nemlig opp med et utrolig selvmål etter 28 minutter.

QPR-debutant Taye Taiwo la inn et innlegg fra venstre, men det var ingen lagkamerater inne i boksen. Det var derimot Warnock som forsøkte å klarere, men satte i stedet ballen i en vakker bue inn i mål.

QPR tok for øvrig ledelsen allerede etter tolv minutters spill da debutanten Djibril Cissé scoret og opprettholdt sin gode Premier League-statistikk. Senegaleseren har nå scoret i alle sine tre debuter i England: For Liverpool, Sunderland og nå QPR.

Premier League i altomfotball.no:
Tabell | Terminliste | Statistikk

Etter Warnocks selvmål fikk Villa en opptur da Darren Bent reduserte sekunder før pause. Det var spissens 100. scoring i Premier League på 226 kamper.

Birmingham-klubben holdt oppe trøkket etter hvilen og det var full fortjent da Charles N'Zogbia utlignet i det 79. minutt.

QPR var blant de mest aktive på Deadline Day og mønstret hele tre debutanter fra start på Villa Park. Foruten Cissé og Taiwo fikk også Nedum Onuoha sjansen.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene