Clint Dempsey scorer (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Clint Dempsey scorer (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Super-Dempsey scoret igjen

Men amerikanerens scoring var ikke nok for Fulham.

Fulham - WBA 1-1:

Clint Dempsey er en av de store formspillerne i Premier League. Onsdag scoret han igjen, og nettet med det sitt sjette mål på de siste seks kampene på Craven Cottage. Dessverre for Fulham holdt det ikke til seier, ettersom WBA-innbytter Somen Tchoyi utlignet åtte minutter før slutt.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sjansefattig førsteomgang

De første 45 minuttene på Craven Cottage var noe sjansefattige, og det var bortelaget som kom til den eneste muligheten, da Peter Odemwingie ble spilt gjennom av Simon Cox. Nigerianerens forsøk var ikke vellykket, og skuddet havnet seksten meter utenfor.

Fulham tok etter hvert mer over, men fikk smake den gode gamle Roy Hodgson-medisinen og ble stangende mot et forsvar som lå kompakt og kontrollerte det hele.

At lagene gikk til pause på stillingen 0-0 var med andre ord ikke overraskende for noen.

Ett hver etter pause

I det 69. minutt ble det endelig scoring på Craven Cottage, og ikke veldig overraskende var det Clint Dempsey som var frempå igjen. Med sitt sjette mål på de siste seks kampene på hjemmebane, stadfestet amerikaneren at han er i scoringsform om dagen. Et flott gjennomspill fra Bryan Luiz gav Dempsey muligheten fra ca 10 meter, og feilvendt inne i boksen var avslutningen nede i det lengste hjørnet for god til at Ben Foster kunne gjøre noe.

Åtte minutter før slutt utlignet bortelaget, da Somen Tchoyi ble spilt gjennom alene med keeper David Stockdale. Den tidligere Stabæk-spilleren hadde et forsprang på Brede Hangeland som nordmannen ikke klarte å ta inn, og alene med Fulham-keeperen gjorde kameruneren ingen feil.

Dermed ble det poengdeling mellom de to lagene, i det som nok var en spesiell kamp for begge lags trenere. Det var nemlig et møte med gamleklubben for dem begge. Martin Jol var WBA-spiller på 80-tallet, og Roy Hodgson trente Fulham fra 2007 til 2010.