Dag Eilev Fagermo (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)
Dag Eilev Fagermo (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)

Fagermo: – Det mest spennende laget Odd noensinne har hatt

Dag-Eilev Fagermo advarer konkurrentene før Tippeliga-starten. Morten Fevang tror Odd kan kjempe om gullet.

La Manga (TV 2 Sporten): Odd var høstens store formlag forrige sesong og ser ikke ut til å være svekket foran årets Tippeliga-start.

Kaptein Morten Fevang tror noe stort er på gang i Skiens-klubben.

Dette er det mest spennende laget Odd noensinne har hatt.

Tør snakke om gull
- Vi har en veldig god tropp og vi har luktet på medalje de siste tre årene. I år har vi et lag som er bedre enn det vi noengang har hatt tidligere, sier Morten Fevang til TV 2 Sporten.

Odd spilte onsdag kveld en treningskamp mot ukrainske Shaktar Donetsk på La Manga - og vant 2-1 etter at nettopp Fevang og Frode Johnsen scoret for hvittrøyene.

Fevang tror Odd kan være med å kjempe helt i toppen av tabellen kommende sesong.

- Det er klart vi kan. Klarer vi å være gode en hel sesong og ikke bare en halv, kan vi være med å kjempe om gullet dersom vi beholder det laget vi har nå, konstaterer han.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Morten Fevang. (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Morten Fevang. (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

- Et komplett lag
- Hva er den store styrken til Odd for øyeblikket?

- Det er klart det er tidlig i sesongen. Men vi er et lag uten de store stjernene, og som står frem og jobber for hverandre. Vi er et krigersk lag som aldri gir opp og mange spillere som kan score. Jeg føler at vi har et komplett lag med solid dekning på alle plasser. Så det ser lyst ut, sier Fevang, før han slår fast:

- Folk i Skien kan se frem til en kjempesesong. Det ser veldig, veldig lovende ut, mener han.

Trener Dag-Eilev Fagermo er sikker på at Odd kan være med å kjempe om medalje om klubben lykkes med å beholde de beste spillerne. Angriperen Torgeir Børven er ønsket av Vålerenga og Aalesund, men det meste tyder på at spissjuvelen blir værende i Odd.

- Vi er ikke enige om en målsetting foreløpig, men vi var Norges beste lag høsten 2011 og er ikke blitt svekket - heller styrket. Vi bør ha gode muligheter for å gjøre en god sesong, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

Sjekk Odd Grenlands spillertropp her

Dag-Eilev Fagermo (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Dag-Eilev Fagermo (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

- Kan gi klingende mynt i kassen
Den karismatiske treneren vil gjøre sitt ytterste for å unngå salg av sentrale spillere.

- Du vet aldri hva som skjer - overgangsvinduet stenger 31. mars. Men jeg håper at de som styrer klubben og som eier klubben og bruker penger på klubben og så videre ser at dette er det mest spennende laget Odd noensinne har hatt. Det kan gi klingende mynt i kassen når vi presterer bra i Tippeligaen. Får vi beholde laget kan det bli en veldig spennende sesong, konstaterer han.

- Kan dere være med å kjempe helt i toppen?

- Ja, vi har aldri vært så langt fremme som vi er nå i februar. Vi ble nummer fem i fjor og var én scoring fra bronse, så helt unaturlig er det ikke at vi kommer til å være med høyt i sesongen som kommer, svarer Fagermo.

Tror du Odd kan kjempe om gullet kommende sesong? Ta debatten i kommentarfeltet under!