William Bardahl Manchester
William Bardahl Manchester

– Norske jenter er ikke så selvopptatte

«Sønner av Norge»-William om forskjellen mellom norske og amerikanske jenter. Se bloggvideo.

I mandagens episode av «Sønner av Norge» får vi se at Williams foreldre er invitert på ekte, norsk kjøttkakemiddag som jentene skal lage.

Når jentene i tillegg er nervøse foran valget senere, stresser de litt ekstra for å imponere mor og far.

William frykter klein middag

Dagen før middagen blogger William fra huset sitt. Han er veldig spent på hvordan møtet mellom jentene og foreldrene skal bli.

– I morgen skal vi ha middag med foreldrene mine, så da skal vi se hvor kleint vi kan få det til å bli! For jeg har bare kjent disse jentene i noen dager, og de skal allerede møte foreldrene mine. Det er litt tidligere enn jeg normalt ville ha gjort det, men vi skal bare gjøre det og se hvordan det blir, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

morogfar
morogfar

– Amerikanske jenter er mer opptatte av seg selv

Noe av det William er mest overrasket over når det kommer til forskjellen mellom norske og amerikanske jenter, er hvor morsomt de norske jentene har det sammen.

– Amerikanske jenter er ikke sånn. De er mye mer opptatte av seg selv og slapper ikke av på samme måte som disse jentene. Det er så kult. Jeg liker det skikkelig godt, sier William.

Men han har enda ikke klart å venne seg til damebesøket.

– I morges tenkte jeg «herregud, jeg har så mange jenter hos meg. Hva skal jeg gjøre». Det er morsomt, men samtidig er det helt sprøtt.

– Det blir et vanskelig valg

Nå gruer han seg til morgendagens valg.

– Prosessen med å velge ut jenter har ikke blitt lettere. Jeg liker alle utrolig mye. Men dagen i dag har gjort at jeg har fått sett hvordan jentene er i en annen setting. Det har vist meg personlighetene deres. Det blir et veldig vanskelig valg.

«Sønner av Norge» ser du på TV 2 mandager klokken 20.00!

Se Williams videoblogg: