jessie
jessie

Nå sliter Jessie med flørtingen

– Det er litt min egen feil. Se bloggvideo.

I kveldens episode av «Sønner av Norge» får vi se at Jessies gutter bestemmer seg for å overraske henne med roser og middag.

Sliter med flørtingen

Denne romantikken kan være et kjærkomment «spark bak» for Jessie til å vise litt mer følelser. Nå sliter hun nemlig med flørtingen.

Se Jessies bloggvideo øverst og guttenes overraskelse nederst!

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle de tre guttene. Det eneste er at jeg trenger flere alenedater med dem fordi det blir rart å flørte når det er meg og en gruppe med gutter, og du får ikke så masse tid med dem alene. Men det er litt min egen feil for jeg må starte å ta litt mer initiativ til å gjøre ting alene med dem. Så det er mitt mål nå, sier Jessie i bloggvideoen.

Hun har også tidligere blogget om at hun synes det er veldig vanskelig med flørtingen.

– Jeg har i hvert fall lagt merke til at jeg ikke under noen omstendigheter klarer å flørte. Det føles for rart å flørte foran noen som er i samme situasjon som de andre. Jeg tror jeg trenger en del alenedater før alle bare begynner å tenke på meg som en venn. For hvis det skjer, så er jeg fortapt og ingenting funker, sa Jessie i bloggvideoen du kan se her.

– God idé at guttene bor her

Jessie var veldig skeptisk til planen om å ha guttene boende hos seg, men nå er hun veldig fornøyd.

– Det at de bor sammen med meg er en kjempegod idé. I starten var jeg ikke helt sikker, men nå vet jeg at det er det. Hvis de hadde dratt hjem klokken 20.00 i stedet for å bli med meg hjem og sove her, og jeg hadde heller møtt dem nesten morgen, så hadde det ikke blitt det samme. Dette er en god ide!

Se guttene overraske Jessie:

591729