Marthe Sveberg Bjørstad. Til Jaktens hjemmesider (Foto: Siv Marte Lorås)
Marthe Sveberg Bjørstad. Til Jaktens hjemmesider (Foto: Siv Marte Lorås)

Meld deg på «Jakten på kjærligheten» 2012

Kjenner du en bonde som fortjener en kjæreste, eller vil du melde deg på selv? Send inn søknad til «Jakten på kjærligheten» her.

Kjenner du en bonde som bør få hjelp av TV 2 til å finne seg en fremtidig kjæreste? Eller er du en bonde som har sett på «Jakten på kjærligheten», og tenkt at det virker spennende å være med?

«Jakten på kjærligheten» er tilbake til høsten, og nå går vi i gang med å samle inn søknader.

– Håper å høre fra bønder som savner den rette

I år som i fjor er det Marthe Sveberg Bjørstad som er programleder, og hun er veldig klar for mer romantikk. De aller fleste bøndene i Jakten på kjærlighetens historie har blitt påmeldt av venner eller familie

– Jeg gleder meg veldig til en ny sesong, nå veit jeg til og med hva jeg går til og det føles bra, sier Marthe.

– Jeg håper vi hører fra bønder som virkelig savner den rette, men som har «gått litt tomme» for steder å lete på egenhånd. For dem er «Jakten på kjærligheten» helt perfekt! Og jeg vet det kan virke skummelt å finne kjæreste på TV, men tenk så verdt det det er, den dagen de sitter der med den rette, fortsetter hun.

– Per Ove fra i fjor er et godt eksempel. Han likte ikke TV-greia, men det var verdt det, for nå har han drømmedama! Og dessuten, det er veldig trygt å være sammen med oss i TV-teamet, og de skal bli godt passa på, lover hun.

Meld på noen du kjenner

Marthe forteller at man gjerne kan melde på noen man kjenner.

– Om det er noen som kjenner en bonde som virkelig fortjener å finne en å dele bondelivet med, så ta sjansen og meld dem på! Ta skrittet ut for dem. De aller fleste bøndene i Jakten på kjærlighetens historie har blitt påmeldt av venner eller familie, sier «Jakten»-programlederen.

Bentes om Jaktens høydepunkt: – Det var den perfekte date!

Slik sender man søknad til «Jakten»

Er du en bonde som er motivert til å finne den store kjærligheten? Eller kjenner du en bonde som fortjener å få en kjæreste? Vi søker kvinner og menn i alle aldre og fra hele landet!

Mail: bonderomantikk@tv2.no

Post:

Bonderomantikk

Postboks 900 Sentrum

0104 Oslo

Husk å legge ved et bilde!

Søknadene vil bli vurdert fortløpende.