Untitled 1 (Foto: Privat og Rolf Ørjan Høgseth)
Untitled 1 (Foto: Privat og Rolf Ørjan Høgseth)

Tidligere TV 2-programleder sultet seg ned i vekt - her er resultatet

– Jeg er glad i kroppen min igjen.

Anette Marie Antonsen er en av landets mest leste bloggere.

Hun var i tillegg en av de tre programlederne i TV 2-programmet «Bingo Bingo», som fikk mye oppmerksomhet i sommer.

– Glad i kroppen min igjen

bloggen sin røpet Anette Marie i november at hun hadde startet på en ny diett, og ved å ikke spise to døgn i uken skulle hun gå ned i vekt.

Les også: Tidligere TV 2-programleder Anette Marie Antonsen sulter seg ned i vekt

Nå, tre måneder etterpå, har hun blogget om resultatet.

– Resultater gir motivasjon. Jeg er enda et stykke unna hvor jeg ønsker å være, men jeg begynner å bli glad i kroppen min igjen. Det er da jeg blir stående som dette på morningen i speilet. Når man bare klarer å stå på med treningen til man begynner å se forskjell, så blir alt så mye enklere, skriver hun i bloggen sin.

– Jeg skal fortsette med dietten, men jeg kjenner veldig forskjell allerede. Jeg trener jo mye også, og får faktisk mer energi av å faste, sier hun.

Nå har bloggeren lagt ut et bilde i undertøyet hvor hun viser frem resultatet. Anette Marie har nemlig ingen problemer med å vise frem kroppen sin, og har også gjort en lettkledd fotoshoot med kjendisfotograf Rolf Ørjan Høgseth.

– Jeg synes det er trist at det finnes så masse fordommer mot å kle av seg. Fordommer som man skaper sammen. Det er ingen skam, og det burde ikke være galt å vise seg fram, melder hun i bloggen.

Faster flere ganger i uka

Dietten «Eat stop eat» er utviklet av kanadieren Brad Pilon og går ut på at man må faste i 24 timer. Dette må man altså gjenta to dager i uken.

Hun er strålende fornøyd med hvordan dietten har fungert.

– Jeg har prøvd andre dietter, men det er vanskelig å være fokusert nok, mener hun.

– Vanvittig og bak mål

Dette fikk kostholdsekpert i TV 2 Sporty og ernæringsfysolog hos Matprat.no, Trine Thorkildsen til å reagere.

– Forutsatt at hun ikke spiser mer enn vanlig de andre dagene, så vil hun nok gå ned i vekt med denne «dietten». Med en rask vektreduksjon som dette potensielt vil gi, så vil hun samtidig tape muskelmasse. Derfor vil hun nok gå raskere opp i vekt igjen når hun slutter med dette fordi muskelmasse brenner flere kalorier, sa hun til «God kveld Norge».

– Dette er helt vanvittig og bak mål. Det er veldig skummelt hvis bloggere anbefaler slikt fordi mange unge jenter ser opp til dem. Det er ikke godt å si om dette er noe som vil slå an, men jeg håper inderlig at det ikke gjør det. Det er skummelt, la kostholdseksperten til.

– Det er jo ikke skadelig å faste to døgn i uka. Jeg drikker jo masse vann, og det fungerer bedre for meg å gjøre dette og spise godt resten av uka, sier Anette Marie til «God kveld Norge».