Darron Gibson (Foto: Tim Hales/Ap)
Darron Gibson (Foto: Tim Hales/Ap)

Her gir Gibson Manchester United en hjelpende hånd i gullkampen

Darron Gibson senket ligalederne fra Manchester.

Everton - Manchester City 1-0 (0-0)

Darron Gibson senket sine tidligere rivaler i Manchester City og ga dermed gamleklubben Manchester United en hjelpende hånd i gullkampen. Oppgjøret var målløst frem til iren klinket ballen i mål med en halvtime igjen å spille. Dermed ligger nå de to Manchester-lagene på lik poengsum i toppen av Premier League.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

Hjemmelaget kunne fått en strålende start på kampen allerede etter fem minutter. Stracqualursi stanget en corner mot nettmaskene, men tidligere Everton-spiller Joleon Lescott redder forsøket på streken. De neste 30 minuttene av omgangen på Goodison var sjansefattige, og Everton hadde få problemer med å holde City-stjernene i sjakk.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Men så skulle det smelle i metallet bak Tim Howard. Samir Nasri fikk ballen 25 meter fra mål og klinket til. Skuddet traff krysstangen og ned på streken

Med en halvtime igjen på Goodison ble det endelig scoring, og det var hjemmefansen som kunne juble. Tidligere Manchester United-spiller Darron Gibson fikk ballen fra Landon Donavan, og iren satte ballen i mål via en City-forsvarer.

LES OGSÅ: Solgt fra Manchester United til Everton på «billigsalg»

Noen minutter senere fikk Gibson muligheten igjen, men volley-forsøket fra 20 meter strøk stolpen til Joe Hart.

City klarte aldri å svare, og dermed gikk de glipp av viktige poeng i gullkampen med byrival Manchester United. Nå er lagene begge på 54 poeng etter 23 runder.