Larvik spilleren Tine Stange blir borte fra håndballbanen i mellom åtte til ti måneder etter kneskaden hun pådro seg i forrige uke. (Foto: ATTILA KISBENEDEK/Afp)
Larvik spilleren Tine Stange blir borte fra håndballbanen i mellom åtte til ti måneder etter kneskaden hun pådro seg i forrige uke. (Foto: ATTILA KISBENEDEK/Afp)

Stygg skade for gråtkvalt Stange

– Det er vanskelig å snakke nå, for jeg har så vondt.

Tine Stange skadet seg stygt i tirsdagens Postenliga-oppgjør mot Njård. Midtveis i andre omgang tråkket Stange forkjært og faltsammen i et smerteskrik som satte en støkk i publikummet i Njård-hallen.

Venstrebacken fikk behandling på banen i et par minutter før hun ble hjulpet av banen av Larviks støtteapparat.

Foreløpig er det for tidlig å si om det er korsbåndet som har røket, men Larvik frykter det verste.

– Tine blir med hjemover nå, så får vi tatt bilde av det så fort som mulig, antakelig i morgen tidlig, sier trener Ole Gustav Gjekstad.

– Jeg syns veldig synd på henne, alvorlige skader er det verste som kan skje med spillerne dine og Tine har vært veldig uheldig. Nå var hun på vei tilbake i toppform etter forrige avbrekk, også skjer dette, sier han.

Gråtkvalt
Fredag møter Larvik Midtjylland i første kamp i mellomspillet i Mesterligaen. Det blir høyst sannsynlig uten Stange som hinket ut av arenaen på krykker med store smerter.

– Det er vanskelig å snakke nå, for jeg har så vondt, sier en gråtkvalt Stange til TV 2 Sporten.

Larvik spilte en dårlig kamp mot bunnlaget i Postenligaen, og vant 29-23. Akkurat det opptok ikke Larvik-spillerne etter kampen.

– Vi må opp rimelig mange hakk fra det vi viser i dag, men det tror jeg vi klarer. Likevel er det Tine vi tenker på i dag, hun har vært veldig uheldig. Håndball er en tøff sport og det er mange skader, men det er veldig kjedelig for Tine at hun blir skadet igjen, sier Linn Jørum Sulland.

– Stange er veldig viktig for oss, men mot Midtjylland får vi som kan spille trå til, så får vi håpe det ikke er alvorlig, sier hun.

– Ut fra det hylet så er det lite som tyder på at hun spiller fredag, dessverre, sier Karoline Dyhre Breivang.

– Kneskader er jo det alle håndballspillere frykter mest, men vi får håpe på det beste, følger hun opp.

– Pyton
For Ole Gustav Gjekstad kunne ikke skaden kommet mer ubeleilig.

– Det kunne ikke passet noe dårligere enn dette her, rett og slett. Nå var vi uten henne i høst også, men vi hadde gledet oss til å ha flere strenger å spille på. Det er rett og slett pyton, sier Gjekstad.