Kenny Dalglish (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Kenny Dalglish (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Trenerrival kan ha røpet Liverpools transfer-planer

Mick McCarthy med oppsiktsvekkende uttalelser til media.

Se Deadline Day direkte på TV 2 Sumo fra 15.30!

Tirsdag er ikke bare siste frist for desperate managere på jakt etter sene spillerkupp. Det er også kampdag for fem av Premier Leagues største klubber.

Se tirsdagens Premier League-kamper på TV 2 Sumo: Swansea - Chelsea (20.45) | Spurs - Wigan | Wolves - Liverpool | Man. United - Stoke | Everton - Man. City

- Daglish ville utsette kampen
Blant lagene i aksjon er Liverpool, som møter Wolverhampton på Molineux. Det oppgjøret kan bli husket også for hendelser på benken.

Ifølge Liverpool Echo skal nemlig Wolves-trener Mick McCarthy ha avslørt at han i forkant av kampen ble kontaktet av Liverpool-trener Kenny Dalglish.

Deadline Day
Deadline Day

Innholdet i den fortrolige samtalen? Oppsiktsvekkende nok at Dalglish skal ha ønsket å flytte kampen én dag - for å ha mer tid til å handle nye spillere på transfer deadline day.

- Jeg vet at Liverpool ønsket å spille kampen på onsdag i stedet, og spurte meg om det. Jeg sa «ingen sjanse», sier McCarthy til avisen.

- Kenny spurte meg fordi de muligens skal gjøre noen handler (på overgangsmarkedet, red.anm) og jeg skjønner det, men han forsto også mine grunner til å nekte, bekrefter McCarthy.

Nektet
Wolves-treneren valgte nemlig ikke å lytte til skottens ønske.

- Vi skal til London og møte QPR på lørdag, så hvorfor ville jeg spille en dag senere? Jeg ønsker lengst mulig tid til forberedelse til begge kampene, sier McCarthy.

Det er ikke kjent om Dalglish selv vet om telefonlekkasjen. Liverpool kjemper med nebb og klør for å kapre den siste Mesterliga-plassen. McCarthys uttalelser kan tyde på at klubben vurderer å hente nye spillere helt på tampen av overgangsvinduet.

McCarthy (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
McCarthy (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)