wesleysneijder1_1024
wesleysneijder1_1024

Lundekvam: - Sneijder til United ville vært en drømmeovergang

Vi spurte ekspertene hva de venter seg av Deadline Day.

Se Deadline Day direkte på TV 2 Sumo!

Les også: Slik blir deadline day på TV 2

Nervene er i høyspenn før overgangsvinduet stenger i kveld.

Finner Carlos Tévez seg omsider en ny klubb? Hvem kommer Queens Park Rangers til å kjøpe? Og kommer Liverpool til å kvitte seg med Andy Carroll?

Alle spørsmålene vil bli besvart etter en lang kveld, men hva tror TV 2s eksperter?

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager

Drømmeovergangen
Claus Lundekvam og Kasper Wikestad er enige om hva drømmeovergangen ville vært: Wesley Sneijder til Manchester United.

– Jeg kunne godt tenke meg å se flere av disse artistene i Premier League, som vi har sett i Aguero, Suarez og Silva. Dette er spillere jeg har stor sans for, sier Lundekvam til tv2.no.

– Wesley Sneijder til Manchester United hadde derfor vært en spennende overgang. Sneijder er en midtbanespiller de sårt trenger.

Kasper Wikestad er enig i at Sneijder til Old Trafford er noe av det største som kan skje i kveld. Drømmeovergangen for Norwich-supporteren er vel å merke en spiller som allerede er utlånt til de kanarigule.

– Det jeg har ventet mest på er at Kyle Naughton blir signert permanent, sier han til tv2.no.

kylenaughton1024
kylenaughton1024

Det er nok ikke særlig trolig at vi får se Sneijder i den røde United-drakten med det første. Midtbanespilleren har allerede gjort det klart at han har ingen intensjoner om å forlate Inter i dette overgangsvinduet. Om han mot alle odds skulle ende opp i Manchester vil det i alle fall være en overgang man vil huske.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Tévez-sagaen
Carlos Tévez har vært en snakkis helt siden han havnet i unåde hos Roberto Mancini. Spissen har vært en av de heteste kandidatene til å finne seg en ny klubb, men mye kan tyde på at det blir vanskelig for Tévez å komme seg bort fra Manchester i januar da ingen enda har kunnet møte Citys krav om overgangssum.

– Jeg håper Tévez finner seg en ny klubb, sier Lundekvam.

– Om det blir byttehandel med Liverpool så er jo det gullkantet for dem, å få en inspirert og sulten Tévez som har noe å bevise.

Lundekvam ser vel å merke ikke på dette som sannsynlig.

– Jeg kan ikke se for meg Andy Carroll på det City-laget. De har jo en god hodespiller i Dzeko, som har fått en helt ny vår denne sesongen. Hva de skal med Carroll, som har vært en katastrofe, det vet jeg ikke.

Les også: De bekreftede Premier League-overgangene

tevezzz1024
tevezzz1024

Wikestad ønsker også å se Tévez skifte beite.

– Jeg har lyst å se at noe skjer med Tévez, men det er gjetting, jeg kan ikke kalle det tips. Det er merkelig om han blir og merkelig om noen bruker mye penger på han, sier han.

Han synes ryktene om at Tévez og Carroll kan bytte klubber er spennende, men tror ikke de stemmer. Roberto Mancini skal også ha avkreftet dette ryktet.

Wayne Bridge til QPR?
Queens Park Rangers vil trolig bli en av de mest aktive på overgangsmarkedet i kveld. Pengene brenner i lommen på eieren Tony Fernandes, og Mark Hughes får nok penger å bruke om han ønsker det.

– Jeg ser ikke vekk fra at Sparky prøver å hente spillere han har god kjennskap til, som han har jobbet med før. Wayne Bridge er jo et navn der, han har kanskje lyst å spille fotball igjen, sier Lundekvam.

Wikestad ser ikke bort fra at Wigan-spilleren Hugo Rodallega kan ha endt opp på Loftus Road når vinduet stenger.

– QPR har jo blitt linket til mange forskjellige og hentet jo inn tretten spillere i sommer, sier han.

– Blir veldig, veldig kult!
– Det beste med dagen er at man får alle svar man har ventet på i to måneder. Alt av spekulasjoner og rykter får sitt klimaks. Dette blir uansett veldig, veldig kult! sier Wikestad.

Lundekvam tror på sin side at vi ikke får se noen voldsomt stor aktivitet og tipper det ikke kommer noen store overganger.

– Vi får håpe. Det er alltid spennende og det blir alltid litt action på slutten de siste timene. Det er jo mange gode spillere der ute i Europa.