MARINERVIK
MARINERVIK

«Sønner av Norge»-Mari bryter sammen på TV

Sjekkingen ble for vanskelig på engelsk. Se intervju med «Sønner av Norge» Mari her.

Mari Nervik er en av frierne i programmet «Sønner av Norge». 21-åringen fra Trondheim er en av frierne til norskamerikaneren William Bardahl Manchester. I kveldens episode får vi se at begeret renner over for Mari.

Det var nemlig ikke bare enkelt å skulle sjekke på engelsk.

– Før jeg dro trodde jeg det skulle gå så greit, jeg skulle jo klare å gjøre meg forstått. Men når man kom dit fikk man plutselig et press på seg om at man skal si noe om seg selv, også kommer det ut helt feil – for jeg var plutselig ikke så god i engelsk, forteller hun til «God Kveld Norge»

Mari beskriver seg selv som en humoristisk person som har mye på hjertet, men på et annet språk var det ikke like lett.

– Det var ikke så veldig artig når jeg skulle si det på engelsk, ler hun. Setningene gikk rundt og rundt i hodet og jeg sa til meg selv «Mari Nervik, du sa faktisk ikke det der? Sa du det? Hva skjedde?» Det var veldig frustrerende og fælt.

Hva som skjedde da Mari ikke klarte holde tårene tilbake, kan du se i videoklippet under.

590962

Les også: «Sønner av Norge»-Andrew: – Den norske flatfylla er ekstrem!

Følte det ikke var noe vits

I programmet kjemper norske menn og kvinner om gunsten til amerikanerne som håper å finne seg en norsk kjæreste. Og i datingprogrammet måtte frierne være frempå.

– Den sjekkingen, den gikk ikke så veldig bra, når man ikke klarer å forklare hvem man er eller vise hvem man er på noe som helst måte, da blir ikke sjekkingen så veldig enkel. For jeg fikk jo ikke så mye ut av han heller da, man må jo liksom ha språk for å få til det, sier hun spøkefullt.

– Etter hvert følte jeg at det ikke var noe vits, for jeg ville jo heller ikke ha ham, hvis han ikke så hvem jeg var. – Nei, det her går ikke tenkte jeg.

Les også: Banning i «Komikameratene» skaper sterke reaksjoner

Begeret rant over

I kveldens episode ser vi at Mari bryter ut i gråt fordi hun ikke klarer å gjøre seg forstått. Og Mari selv har bestemt seg for å ikke se episoden, det blir nemlig for flaut.

– Det var jo egentlig ikke så fælt, men der og da, når man er inni det, klarer man ikke å tenkte på annet enn at man faktisk dreit seg ut, og da ble det litt for mye. Jeg bare tenkte og tenkte på hva jeg hadde sagt og at jeg ikke klarte å vise fram noe, og da ble jeg lei meg.

Føles det rart å ha grått på TV fordi du ikke kunne snakke skikkelig engelsk?

– Oh yes, det føles fryktelig rart og fryktelig ekkelt, for jeg bestemte meg før jeg dro at jeg ikke skulle gråte. Jeg har kjempe mye nerver for akkurat den dagen, når det skal komme på TV. Da skal jeg skru av telefonen og TV-en. Akkurat den biten der vil ikke jeg se.

Les også: «Sønner av Norge»-Andrew sjokkert – Fikk brev fra bestemor