Sarpsborgs Glenn Roberts scoret to i treningskampen mot LSK. (Foto: TV 2/)
Sarpsborgs Glenn Roberts scoret to i treningskampen mot LSK. (Foto: TV 2/)

Glenn Roberts scoret to mot LSK

Tap for Magnus Haglund da han debuterte som LSK-trener i kamp. Se målene her.

Lillestrøm-Sarpsborg 08 2-3

Lillestrøm tok imot Sarpsborg 08 i LSK-hallen til årets første treningskamp. Lagets nye trener, Magnus Haglund, ledet laget for første gang.

Det endte med tap, selv om Haglund på forhånd hadde varslet at de ville fokusere mer på forsvarsspill enn angrep,

Mohamed Elyounoussi scoret kampens første mål, før nyervervelsen Johan Andersson utlignet. Glenn Roberts scoret de to neste for Sarpingene, mens Fredrik Gulbrandsen scoret LSks andre mål.

Se sammendrag av kampen øverst i artikkelen.

- Det er en veldig ujevn kamp som selvsagt bærer preg av tunge ben og at det bare er 27.januar, men jeg liker dårlig at vi taper. Vi har et høyt toppnivå, men kampen viser samtidig at vi har mye å rette på, sa LSK-trener Magnus Haglund til TV 2 etter kampslutt.

Lillestrøm startet kampen med hele fem nykommere. Jesper Westerberg på høyreback, Isak Scheel som en av to midtstoppere og Palmi Rafn Palmason, Guy Roger Toindouba og Johan Anderson på midtbanen. Høyreback Westerberg var vel den av de nye som kom best fra det i LSK-hallen fredag kveld.

Lillestrøms mål ble scoret av tidligere Stabæk-spiller Johan Andersson og unggutten Fredrik Gulbrandsen. Mens Sarpsborgs nettkjenninger ble satt inn av Tarik Elyounoussis fetter Mohamed og en frisk Glenn Roberts, som scoret to ganger.

- Veldig kjekt å score to og aldri feil å slå Lillestrøm. Opprykk er det eneste som teller for oss i år, sa Roberts til TV 2.