John Terry (t.h.) er anklaget for å ha kommet med rasistiske bemerkninger mot QPRs Anton Ferdinand. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
John Terry (t.h.) er anklaget for å ha kommet med rasistiske bemerkninger mot QPRs Anton Ferdinand. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

- QPRs Anton Ferdinand fikk kule tilsendt i posten

Lørdag møter han Chelsea og mannen som er anklaget for rasisme mot ham.

Det er lokalavisen Fulham Chronicle som skriver at midtstopper Anton Ferdinand har fått tilsendt en kule i posten i forkant av lørdagens FA-cup-oppgjør mot Chelsea.

I den kampen skal han møte John Terry, som er tiltalt for å ha kommer med rasistiske tilrop mot Ferdinand da lagene møttes i høst. Terry, som nekter for anklagene, må møte til høring i saken onsdag, men er bekreftet i Chesleas startoppstilling lørdag.

Fulham Chronicle skriver også at Ferdinand har mottatt flere andre trusler og hets i posten og skal ha leid inn sikkerhetsvakter for å beskytte seg selv og familien i forbindelse med kampen, som har avspark lørdag kl. 13.00.

Det er skrevet at Ferdinand kommer til å nekte å håndhilse på Terry når lagene skal hild epå hverandre før avspark. Terry har fått samme behandling av Wayne Bridge tidligere.

Begge klubbene har manet til ro blant supporterne i forkant av kampen og kommer til å slå hardt ned på forsøk på bråk eller hets.

For et år siden fikk Celtic-manager Neil Lennon tilsendt kuler i posten, som et resultat av klubbens rivalisering med Rangers.