ny1-ludo-ventelo-F - Vollvik og Ventelo møtes i retten om mobilsperring

Asker og Bærum tingrett har innkalt til et rettsmøte for å avgjøre om Ventelo kan sperre tilgangen for alle Ludo Mobils kunder i konkurskrangelen mellom de to selskapene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Idar Vollviks selskap begjærte såkalt midlertidig forføyning mot Ventelo, da han selv mener operatøren skylder Ludo mange millioner kroner, ikke omvendt. Tingretten har kalt de to partene inn til rettsmøte førstkommende onsdag, to dager før Ventelo har varslet avstenging, melder Digi.no.

– Vi i Ludo Mobil er glade for dette og jobber nå også i sluttfasen med en avtale om ny samarbeidspartner på mobile tjenester, sier Vollvik.

Vollvik skriver på sin Facebook-side at retten etter en foreløpig vurdering har avgjort at Ventelo ikke kan stenge ludokundene ute. Kommunikasjonssjef Heidi Egede-Nissen i Ventelo betegner Vollviks utspill som «nye usannheter».

– Han ba om en slik kjennelse uten rettsmøte. Men retten har ikke tatt stilling til spørsmålet ennå, det er derfor de har kalt inn partene. Men det er jo Ludos kunder som blir skadelidende. Jo lenger de venter, desto større risiko er det for at de blir uten dekning, sier hun til NTB.

Ventelos konkursbegjæring mot Ludo Mobil går også parallelt i retten. (©NTB)