bayernFB
bayernFB

Bayern lurte fansen med falsk stjernesignering

Supporterne raser etter å ha blitt lovet «spektakulært navn». For dét var et stykke fra sannheten ...

FC Bayern München er kjent for satsingen på sosiale medier, men torsdag tok iveren overhånd for den tradisjonsrike klubbens markedsavdeling.

Klubbens drøyt to millioner fans på Facebook ble lovet en ny offensiv signering – ifølge klubben selv skulle det dreie seg om et «spektakulært navn» – som skulle presenteres eksklusivt på Facebook.

Tok knekken på serverne
Meldingen fikk fansen til å strømme inn på Bayerns ulike plattformer, og etter kort tid knelte både klubbens hjemmeside og applikasjon.

Derfor var nedturen og irritasjonen naturlig nok stor da Bayerns varslede nyervervelse viste seg å være en ny Facebook-app.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Over 5000 rasende fans har i skrivende stund kommentert meldingen fra Bayern hvor klubben forklarer at det hele ikke dreide seg om et reellt spillerkjøp.

Les også :Tysk stortalent går til erkerivalen

Måtte beklage
De mange tilbakemeldingene gjorde til slutt at Bayern måtte krype til korset og beklage hele stuntet.

«Beklager, kjære fans. Som vi ser fra de mange kommentarene er dere veldig opprørte etter dagens tiltak. Det var aldri vår intensjon å skuffe dere med den nye app-en. I stedet ønsket vi å plassere dere i handlingens sentrum og vise hvor viktige dere er for FC Bayern München.»

Dermed er det nok med en god dose skepsis den tyske klubbens supporterskare vil møte neste melding om en storsignering på vei inn dørene på Allianz Arena.

Mario Gomez er brennhet for Bayern München for tiden (Foto:
  KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Mario Gomez er brennhet for Bayern München for tiden (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)