andrewmonica
andrewmonica

Derfor valgte han ikke Monica i «Sønner av Norge»

– Det var litt vanskelig å kommunisere med henne. Se video!

I kveldens episode av «Sønner av Norge» fikk vi se at det var valg hos Andrew, og at han valgte å ikke ta med Monica videre.

Se Andrews valg øverst i saken!

Nå er det bare Line, Anna og Bjørg igjen hos ham i San Francisco.

– Vanskelig å kommunisere med henne

Andrew innrømmer at det var vanskelig å ta valget.

– Jeg hater disse valggreiene, men det er jo en del av programmet, sier Andrew til TV2.no like etterpå.

– Hvorfor valgte du å sende hjem henne?

– I Monicas tilfelle så var det mest fordi det var litt vanskelig å kommunisere med henne. Når vi faktisk snakket sammen, så var det ikke en naturlig flyt i samtalen. Det var hovedgrunnen, faktisk, fortsetter han.

– Ellers er hun hyggelig, pen og hun virker veldig morsom også. Det er bare det at det er litt vanskelig å prate med henne, sier Andrew som mener at ting har forandret seg veldig etter at det gikk fra åtte til fire jenter og de flyttet inn hos ham.

– Ikke bare skal jeg være en fyr de skal være interessert i. Men jeg må også være en vert. Jeg må fikse senger og sørge for at de har det komfortabelt. Det er litt press. Jeg var litt skeptisk til planen i starten, men nå er jeg glad for at de er hjemme hos meg. Dette er mitt hjem, og det er dette jeg kan dele med dem. Hvem jeg er, hvordan jeg er, og de får møtt katten min også.

Se Andrew begrunne valget sitt:

(Artikkelen fortsetter under videoen)

590905

– Logisk at det var jeg som gikk ut

Monica forteller til TV2.no etter valget at det ikke kom som et veldig stort sjokk at det ble hun som måtte reise.

– I ettertid så ser jeg at det kanskje var logisk at det var jeg som gikk ut. Det var kanskje fordi jeg valgte å bo i et annet rom enn i leiligheten hos Andrew, også tror jeg kanskje at Andrew følte at han ikke ble skikkelig kjent med meg. Valget var helt greit, det eneste jeg tenker er at det er Andrew sitt valg og jeg kan ikke gjøre noe fra eller til enn å bare være meg.

– Er det noe du føler at du kunne gjort annerledes?

– Ja, jeg pratet veldig mye om Nord-Norge, og jeg sa jeg hadde med bilder fra min hjemplass som jeg skulle vise ham. Og det fikk jeg faktisk ikke gjort.

– Har du klart å være deg selv underveis?

– Ja, men man har jo mye mer å by på enn det som blir vist overflatisk. Det er et ordtak som sier «stille vann har dypest grunn». Jeg er kanskje en av de personene.

Se hva Monica tenker om valget:

590906