fernando teixeira copy (Foto: Manu Fernandez, © MF DA**LON**)
fernando teixeira copy (Foto: Manu Fernandez, © MF DA**LON**)

Mourinho til dommeren: – Du bare elsker å herse med de profesjonelle

Real Madrid-treneren ventet ved dommer Fernando Teixeiras bil etter kampslutt.

José Mourinho var alt annet enn smørblid etter cupexiten for erkerival Barcelona i onsdagens returmøte på Camp Nou.

Etter kampen, hvor Real Madrid kom tilbake fra 0-2 til 2-2, nektet portugiseren å gratulerere Barcelona med avansementet til semifinalen i Copa del Rey. Katalanerne vant 4-3 sammenlagt etter 2-1-seier i Madrid.

– Vi kom her med mål om å gå videre. Vi visste at det ville bli vanskelig, men det er hva vi kom her for å klare, sa Mourinho på pressekonferansen etter kampen.

Les også:Ny Real-skalp for Barcelona

– Umulig å vinne
Før han fulgte opp med en kommentar som kan føre til noen kampers tribunetilværelse de kommende ukene:

Jeg har hørt i garderoben at det er umulig å vinne her.

– Jeg har hørt i garderoben at det er umulig å vinne her. Jeg har spilt her med Chelsea, Inter og Madrid mange ganger, og dette er ingenting nytt, klaget Mourinho etter å ha sett laget sitt få sju gule og ett rødt kort.

– Jeg vil gratulerere Barcelona med hva de gjorde på Bernabeu forrige uke, men ikke for at de gikk videre, fortsatte Real Madrid-sjefen.

Les også:Derfor ble ikke José Mourinho trener for Barcelona

Utbrudd mot dommeren
Og toppet det seg ikke der for det spanske fotballforbundet, blir de høye herrer neppe mer godlynte om dommer Teixeira velger å rapportere hva som angivelig skal ha skjedd på parkeringsplassen etter kampslutt.

Godt over midnatt ble Mourinho observert av den spanske avisen El Mundo Deportivo mens han ventet ved kampleder Fernando Teixeira Vitienes' bil utenfor Camp Nou.

Da dommeren omsider dukket opp smalt det på klingende spansk fra en frustrert Mourinho: "Vaya artista, como te gusta joder a los profesionales."

Kraftsalven kan oversettes noenlunde slik:

– Stå på du, "kunstneren", du bare elsker å herse med de profesjonelle.

Les også: - Her er de ti mest aktuelle Premier League-overgangene

Avviser sparking
Tross problemene Mourinho og Real Madrid har hatt med Barcelona de siste sesongene troner hovedstadsklubben øverst på tabellen i Primera División - fem poeng foran Barcelona.

Ryktene har likevel begynt å gå om at Mourinhos tid i klubben er i ferd med å nærme seg slutten, selv om kontrakten hans strekker seg frem til 2014.

Det benektes nå fra klubbhold.

– Vi er veldig glade for å ha Mourinho her og vil beholde ham i to år til, så lenge avtalen strekker seg. Og Mourinho føler det på samme måten, sier direktør Emilio Butragueño ifølge Fotbollskanalen.se.

Les også:– Mourinho i krangel med Ramos og de spanske Real-stjernene